maanantai 25. tammikuuta 2016

Uuden blogin aika

Havahduin eilen siihen, että blogini nimi täytyy muuttaa. Minähän olen jo muuttanut maalle! Samoin uusi blogi voisi auttaa tihentämään päivitysväliä, joka on ollut pitkään todella harvaa. Tästä blogista alkaa myös kuvatila loppumaan...

Uutta blogia en ole vielä aloittanut, tämän päivityksen jälkeen ehkä kyllä. Otan vastaan toiveita uuteen blogiin liittyen.

Uuteen blogiin on tarkoitus ottaa käyttöön tunnisteet, eli tietyllä sanalla löydät siihen liittyvät päivitykset. Sisällöltään blogi tulee sisältämään juttuja puusepän opinnoistani, Vanhan Tuvan kunnostamissuunnitelmista (ja toivottavasti myös toteuttamisesta), eläimistä ja entistä enemmän juttua omavaraisuussuunnitelmistani. Alan olla jo kypsä nykyiseen elintapaani, joka tosin on omavaraisempaa ja luonnonläheisempää Helsingissä asumiseen verrattuna... Vielä on hurjan paljon asioita, mitä voin muuttaa, jättää tekemättä tai alkaa tekemään.

Tarkoitus ei ole alkaa hipiksi/vegaaniksi/hörhöksi tms., vaan vähentää kulutusta ja tehdä asioita itse ostamisen sijaan.

Varoitan herkkiä lukijoita jo tässä vaiheessa. Kasvatan tulevaisuudessa (siis joskus, sitku) ruokani itse, myös lihan. Alusta loppuun asti. Haluan myös jakaa sitä omassa blogissani. Jos joku ei kestä nähdä kanin tai kanan päätymistä ruuaksi, voi jo hyvissä ajoin poistua paikalta, tai saapumatta uuteen blogiini. Tulen tekemään aiheesta uuteen blogiin oman päivityksen, sillä maailmassa riittää ihmisiä, jotka eivät voi ymmärtää valintaani ja voin edes vähän yrittää valottaa heille asiaa. Teitä on nyt siis varoitettu! Lupaan kunnioittaa eläintä ja yritän ottaa mahdollisimman vähän järkyttäviä kuvia (minusta tosin ruuassa ja eläimissä ei ole juurikaan järkyttävää).

Nyt alan uuden blogin kimppuun, toiveita saa laittaa tulemaan!

Uusi blogi löytyy nyt osoitteesta http://omatupablogi.blogspot.fi/

Ei kommentteja: