keskiviikko 19. elokuuta 2015

Täällä ollaan!

Blogi se vaan jatkaa säännöllisen epäsäännöllistä hiljaiseloaan... Olen ollut niin työn touhussa kodin ulkopuolella, että aika hujahtaa hurjan nopeasti eteenpäin! Nyt on takana kuusi päivää töitä ja huomenna on luvassa yksi vapaapäivä. Kovin paljoa en ole kotonakaan saanut aikaiseksi, vielä on mm. maaliskuisen muuton jäljiltä tavaroita laittamatta. No tässä ainakin huomaa, kuinka vähän tavaraa ihminen oikeasti tarvitsee. Katsotaan raaskinko jossain vaiheessa heittää nuo tavarat pois.

Vapaapäivät kuluvat pääasiassa nukkuessa, syödessä ja eläinten kanssa touhutessa. Alla kuvia meidän karvanaamoista:

Diana
Busya eli Pipsa
Yksi neljästä kaninpoikasesta

Karhukoira Aino ja Pipsa uudessa koira-aitauksessa

Aamuviiden koiranpissatusmaisema
Pientilan ostohaaveet saavat nyt toistaiseksi jäädä taka-alalle, sillä haen syksyn haussa muutamaan kouluun. Vanhuksia hoitaessani ja sote-sotkua seuratessani olen tullut aina vain kiinnostuneemmaksi sosiaali- ja terveyshuollosta ja haluan jatkokouluttautua ihan johtotasolle asti. Pientilanhan lisäksi yksi suurimmista haaveistani on perustaa oma hoivakoti. Katsotaan minne asti pääsen :)

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

Ihana tuo Diana <3 Äitisi kovasti sitä kehuikin :) Ja onnea opiskeluihin,sinussa vois ollakin hoitolaitoksen johtajan ainesta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ahkera ja aikaansaava olet! Jos ehdit, olisi kiva kuulla, miten Pipsan kanssa sujuu, miten se nykyään suhtautuu tuttuihin ja vieraisiin ihmisiin, paikkoihin ja asioihin? Kaikkea hyvää! -Liisu