torstai 13. marraskuuta 2014

Saarissa

Ollaan Ellan kanssa kyllä nautittu maalla olosta täysin rinnoin!

Ollaan seurattu ketunjälkiä, saatu rotweiler-tyttö kaveriksi, peuhattu lumessa, pulahdettu vahingossa Puulaan, juostu matot rullalle, riepoteltu pehmoleluja...

Lauantaina käytiin kirkolla mummoa moikkaamassa. Ellalla oli vähän patoutunutta energiaa, joka purkautui sitten kertaheitolla. Mummolle piti murista ja haukkua ja kahvipöytään otettiin vauhtia. Kahvit ja astiat hieman siinä lenteli...

Eilen isoeno vei meidät kahteen saareen. Ensimmäinen on hänen omansa ja siellä tarkistettiin konkeloita. Toissa kesänä myrsky oli kaatanut hehtaarin verran puita, tänäkin vuonna löytyi niin kaatuneita, kuin niitä konkeloitakin. Isoeno teki nuotion, jossa paistettiin makkaraa ja lihapiirakoita. Ella tietty juoksenteli ympäriinsä onnessaan.

Toinen saari on enoni. Sieltä löysimme kaksi sahaa vajan raunioista. Isoeno pisti ne parempaan talteen, ettei kukaan satuta käpäliään niihin.

Hienosti meni Ellan ensimmäiset venematkat, vaikka vähän piti kiljua kylmää ja vettä. Autoon olikin sitten mukava käpertyä kerälle.

Tänään mennään taas leikkimään Ellan kaverin kanssa ja minulla olisi tänään edessä rääkkisisätreenit. Ja huomenna. Viikonlopuksi odotamme enoa, tätiä ja heidän supersöpöä koiraansa tänne :)

Ei kommentteja: