maanantai 18. elokuuta 2014

Ulkoasu muuttui (ja löpinöitä)

Kuten ehkä huomaatte, sain vihdoin aikaiseksi päivittää ulkoasua. Vielä en ole täysin tyytyväinen, mutta jonkin aikaa saa tämä kelvata.

Juuri nyt minun pitäisi olla balettitunnilla, mutta bussi oli sen verran myöhässä, etten olisi ajoissa kerennyt kuitenkaan. Ja ehkä ihan hyvä. Nälkäisenä ja väsyneenä ei tunnista olisi tullut yhtään mitään.

Pientä kriisinpoikastakin pukkaa, sillä kesällä ainoat ajatukset olivat työasiat, ruoka ja uni. Nyt on liikaa aikaa ajatella asioita ja haluta asioita. Ette uskokaan minkälaista tahtojen taistoa käyn itsekseni autokouluun säästämieni rahojen suhteen. Keksin sata muutakin keinoa käyttää rahat. Grouponilla olisi pari edullista etelänmatkaa, uusia vaatteita olisi kiva ostaa, huonetta sisustaa...  Pientä helpotusta näihin "virikkeisiin" tuovat liikunta ja kaverin kanssa parin viikon päästä päiväreissu Porvoon vanhaankaupunkiin.

Lisäksi haluaisin mieluummin syödä ravintolassa, kuin kotona. Syödä jotain "eksoottista". Siihen keksin ratkaisun: intialainen tyttöjenilta! Muutama resepti muhii jo päässä ja suurin osa aineksista on jo, joten paljon halvemmalla pääsee, kuin jos menisi ravintolaan.

Nyt kamppailen unta vastaan ja tekisi mieli raahautua kunnon juoksulenkille... Ei ainakaan olisi liian kuuma ilma juosta. Vettä sataa ja tuulee mukavasti.
Välipala :P

Ei kommentteja: