keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pikkuloma

Työt loppuivat sunnuntaina ja maanantaina oli ensimmäinen kunnon lomapäivä.  Se kului toisaalta kuntosalilla valmentajan kanssa. Eilen näin kaveria piiitkästä aikaa ja herkuttelimme mansikoilla, jäätelöllä ja karkeilla ja katsoimme elokuvaa. Rentoa :)
Tänään annoin itselleni luvan nukkua piiiitkään, vaikka oli tarkoitus mennä salille. Pitkään nukuinkin ja oli niin nuutunut olo, että jätin salille menon toiselle päivälle. Laiskasti datailin kännykällä ja koneella, luin (koulu!!)kirjaa ja lipitin cappuccinoa ja mutustelin äitin tekemää korvapuustia. Kiva välillä vain olla, mutta selkä ei tykännyt yhtään.


Jotta ei aivan laiskotteluksi menisi, huomiselle ja viikonlopulle onkin sitten tekemistä. Huomenna menen veljen kihlatun kanssa melomaan Vantaanjoelle ja viikonlopuksi lähden Kangasniemelle marjoja kerreemään!

Maanantaina alkaakin sitten koulu. Pehmeä lasku arkeen, kun on vain yksi oppitunti ja sekin ns. opintojen ohjausta. Mutta ei näkynyt lukkarissa niitä etäpäiviä, mitä opo lupaili... Noh ehkä ne tulevat tarpeeseen vasta sitten, kun tämä koulun alun motivaatio on kadonnut ;)

Tälle pikkuiselle tilasin juuri suojakuoret. Vähän myöhässä vain, kun melontareissua ajatellen niitä kuoria tilailin. Jokin narusysteemi täytyisi kehitellä, jotta voisin kajakkiin puhelimen ottaa. Vaikka se onkin vesitiivis, niin enpä lähde sitä useamman metrin syvyydestä sukeltelemaan (no oikeastaan lähtisin, oli sen verran kallis puhelin). Jos keksin jotain, pääsette blogini kautta pienelle virtuaaliselle melontareissulle ;)


Kesäterkut kaikille!

Ps. Ulkoasumuutoksia ja Back to School-päivitystä luvassa vasta ensi viikolla ;)

Ei kommentteja: