tiistai 29. heinäkuuta 2014

Jyrinää ja kauhunhetkiä

Tähän asti aurinko on paistanut ulkona, mutta nyt kuuluu jo jyrinää vähän väliä. Noh, ukkonen on kiva siihen asti, kunnes saa jotain ikävää aikaan (ja näemmä onkin muualla Suomessa saanut).

Kauhunhetkiä tuli taasen, kun olin tekemässä työhakemusta. En löytänyt mistään kansiota, jossa on kaikki työtodistukseni ynnä muut oleelliset paperit. Kävin kaikki mahdolliset paikat vähintään kahdesti läpi ja aloin olla jo epätoivoinen. Muistin kuitenkin hyväksi havaitsemani tavan, jolla kaikki ongelmat ratkeaa aina. Ei tarvinnut, kuin sanoa "Jumala auta!", kävelin laatikon luo, jonka olin käynyt jo läpi kahdesti ja yllätys yllätys, siellähän kansio oli. No, nyt on hakemus lähetetty :)

Enää tämä viikko töitä ja sitten ehdin viikon olla vapaalla, kun jo alkaa koulu. Sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelma alkaa ja odotan sitä innolla! Tosin koulukirjojen tuomaa laskua en odota tippaakaan... (yksi kirja kun maksaa yli 60 euroa ja kirjoja tullaan tarvitsemaan useampia) Jos jollain on myynnissä hyväkuntoinen (ei merkintöjä) Sairaanhoito ja huolenpito-kirja 8.-10.painos, olen valmis ostamaan kohtuuhintaan! Tämän kirjan haluan omaksi, jotta voin vapaasti tehdä omia merkintöjä ja hyödyntää kirjaa myös valmistuttuani.


Muistin muutes nyt vasta lisätä kuvia tähän Tallinna-matkan päivitykseen (klik) !

2 kommenttia:

maru kirjoitti...

Hei! Tori.fi:ssä oli myytävänä kyseistä kirjaa. Oletko sieltä katsellut ja kysellyt.
t. maru

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos! Luulin jo katsoneeni kaikkialta, sieltä löytyy :)