maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uusi kamera, uudet kujeet ;)

Edellisestä päivityksestä onkin aikaa, kuten teitä varoittelinkin. Kovinkaan paljoa ei ole tapahtunut. Töitä riittää edelleen ja viihdyn siellä todella hyvin. Töiden vastapainoksi olenkin sitten laiskotellut, nähnyt kavereita ja ihan vähän vain shoppaillut.

Perjantaina olin siskoni kanssa mm. Stockmannilla. Hurjasti löysin ihania vaatteita, mutta itsekuri piti ja vaatteet jäivät vielä toistaiseksi kauppaan. Yhden aivan ihanan mekon kyllä tilasin itselleni, kun haluamaani väriä ei ollut saatavilla. Siitä kuvia ensi viikolla, kun sen saan. Stockmannilta lähti mukaan 20% alennuksella PiP Studion khakin värinen aamiaisastiastopari. Melkein ostin myös Donna Karanin laukun, kun lempilaukustani on vetoketju rikki. Sekin kuitenkin jäi lopulta kaupan hyllylle.

Tänään kävin Verkkokaupasta ostamassa kauan kaipaamani järjestelmäkameran. Muutaman koekuvan jo napsaisin, mutta odottelen auringonvaloa ja aikaa tutustua kameran asetuksiin. Nyt pitäisi olla nukkumassa jo...

Eilen olin kaverini ylioppilasjuhlissa. Lahjaksi varasin meille matkan Viroon. Hotellihuoneen varaaminen useammaksi yöksi oli niin haastavaa, että olemme vain kolme päivää reissussa. Yövymme Gotthard-hotellissa, se on sopivasti Vanhassakaupungissa. Kamerakin pääsee tosihommiin!

Ja nyt ajatus pätkii sen verran lahjakkaasti, että taidan jatkaa joku toinen päivä kuulumisten kirjoittelua!

Ei kommentteja: