torstai 17. huhtikuuta 2014

ZZzzZZzz

Balettitunti jäi sivu suun, kun nukahdin tietokone sylissä sängylle. Maanantaina tuli onneksi mentyä. Työharjoittelussa olen viihtynyt todella hyvin, mutta edelleen olen todella väsynyt. Olen yhdessä hoivakodissa toukokuun alusta elokuun alkuun ja saa nähdä miten sitten jaksan, kun olen oikeasti yksi työntekijöistä ja työvuorot ovat pidempiä...

Tiistaina aamuvuoron jälkeen käväisin pikaisesti kotona ja loppupäivä olikin paikasta toiseen kävelemistä. Askelmittari olisi ollut ihan kiva juttu. Kiireiden keskellä ehdin kuitenkin käväistä ah niin ihanassa Tokyokanissa Annankadulla. Siellä olisin viihtynyt pidempäänkin ja mukaan olisi lähtenyt yhtä sun toista. Onneksi huomasin vasta myöhemmin, että oli palkkapäivä :D

Kaiken kävelemisen jälkeen menin vanhemmille käymään. Siellä tein itselleni ramenia (tai ennemminkin wannabe-sellaista).


Mukaan Tokyokanista lähti mm. syömäpuikkoja  (waribashi), riisikakkuja (senbei), Hello Kitty nameja, sitä ramenia ja pähkinäsuklaapalloja. Wokkipannu lähti mukaan Kodin1:stä alennuksesta ja olen todella tyytyväinen siihen! Siinä on helppo keittää myös riisit.

Näin eilen kavereita, jotka ovat olleet monta kuukautta ulkomailla raamattu-/opetuslapseuskoulussa. Paljon oli puhuttavaa ja vielä jäi paljon seuraavalle kerralle. Kävimme Memphisissä (hurjat hinnat, mutta onneksi jo lasten annoksetkin ovat täyttäviä ja hyviä) ja Starbucksissa (en ymmärrä sen suosiota, koska hinnat taivaissa, juomat olivat pahoja ja tuo cookie maistui ihan runebergintortulle).

Huomenna taas työharjoittelua, onneksi iltavuoro. Ensi viikon torstaina onkin sitten viimeinen harjoittelupäivä :)

Ei kommentteja: