maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hellurei!

Työharjoittelu alkoi viime maanantaina. Paikka on viihtyisä ja henkilökunta mukavaa. Vaikka harjoittelupäivät ovat vain seitsemäntuntisia, olen silti aivan väsynyt kotiin päästyäni. Kyllä maatalouskoulussa navettaan oli helpompi herätä viiden maissa, kuin nyt :D

Viikonloppu ja tämä maanantai on ollut vapaata. Pääasiassa on tullut vain löhöiltyä sisällä, pikkuveljeä ja tämän tyttöystävää (ja Jussi-kissaa) näin lauantai-iltana ja kävimme syömässäkin ja eilen olin kuuden kilometrin lenkillä. Tänään taas tein kalavuokaa (oma sovellus...) ja pääsin vihdoin taas balettitunnille. Teitä varmaan jo kyllästyttää, kun aina hehkutan balettitunteja, mutta oli taas tänään niin kiva ja sopivan haastava tunti!

Kesätyöasiat näyttivät lutviutuvan hyvin! Kahteen paikkaan sain haastattelun, mutta sainkin sitten keikkapaikastani viestiä, missä kyseltiin kesäaikatauluistani. Elikkä ilmeisesti kesätöitä luvassa tutussa paikassa :) Kaksi viikkoa ilmoitin olevani poissa heinäkuun alussa, koska niihin aikoihin on lastenleiri Kangasniemellä. Kova hinku on kanssa taas tehdä listoja asioista, joita haluaisin ostaa palkkapäivänä... Japaniinkin olisi ihana joku päivä päästä, mutta turha sinne on mennä vain viikoksi pariksi, niin paljon siellä on nähtävää ja koettavaa, eikä matka mikään halpa ole... Lisäksi olisi hyvä osata kieltä jonkin verran. Mutta ehkä joskus minä sinne vielä menen, esimerkiksi vapaaehtoistöihin ja työleireille. AuPair-systeemi on siellä vielä aika tuntematon, ellen sitten menisi johonkin suomalaiseen perheeseen... Nämä on näitä haaveita taas ;)

Taitaa olla aika palata taas maan pinnalle. Huomenna taas mukavan aikainen herätys harjoitteluun. Luvassa on myös siivoamista (lude-epäily talossamme... jäiks, onneksi ei vielä havaintoja omassa huoneessa), työeväiden tekoa ja toivottavasti olisi kiva ilma mennä lenkille. Itseni tuntien näiden kolmen asian yhdistäminen tosin on lähes mahdotonta. Vähintään pari tuntia menee siihen, etten tee yhtään mitään.

Oli ehkä hieman sekava kirjoitus, mutta tiivistetysti kirjoitettuna: olen onnellisesti omissa maailmoissani suurimman osan ajasta, lopun ajan olen vain onnellisen tietämätön tulevasta.

Ei kommentteja: