maanantai 3. maaliskuuta 2014

Balettia jälleen

Selätin väsymyksen ja menin tänään korvaamaan poissaolojani balettitunnille. Kyllä sain huomata, etten ole liikkunut paljoa viime viikkoina. Jalat tutisivat, ryhti oli hukassa ja kädet huitoivat miten sattui. Ja jälleen sain kokea sen, minkä takia baletin aloitinkaan. Se on i-h-a-n-a-a ! Ensi viikosta alkaen olisi tarkoitus mennä vähintään kahdella viikkotunnilla + kehonhuolto-/venyttelytunti. Uudet harjoitustossut ovat nyt hankintalistalla. Ne, joilla olen tähän asti mennyt, ovat todella huonosti istuvat.

Hain tänään saumurin postista. Vielä en ole päässyt kokeilemaan, kun ei ole sopivia lankoja. Huomenna menen pikkuveljen kanssa kaupungille, katsotaan jos käyn samalla kangaskaupassa.

Äsken havahduin siihen, että lähden lauantaina taas Kangasniemelle. Reissu jää kyllä pikavisiitiksi, koska tulen jo sunnuntaina takaisin. Maanantaina ei olisi koulua, mutta baletti illalla ;)

Työssäoppiminen lähestyy kovaa vauhtia. Nyt kun olen jo päässyt tottumaan tähän lepsuun arkeen, jännittää hieman, kuinka jaksan viisi viikkoa vuorotyötä. Toisaalta siihen täytyy tottua, sillä tuon viiden viikon jälkeen, huhtikuun lopussa, minulla alkaa kesäloma ja siis myös kesätyöt (kun vielä tietäisi mikä kesätyö... huomenna puhelin käteen ja soittokierrokselle!). Ja taas täytyy todeta, että aika kuluu todella nopeasti...

Ei kommentteja: