torstai 20. maaliskuuta 2014

Ärsyttää

Viime viikon torstain balettitunti jäi väliin, kun juna oli myöhässä. Tämän viikon maanantaina balettitunti jäi väliin, koska vasen olkapää oli kipeä. Tänään balettitunti jäi väliin, koska juna oli peruttu. Lievästi sanottuna ärsyttää. Juuri nyt, kun ei väsytä (vaikka nukuinkin päiväunet), ei ole koulujuttuja (paitsi yksi tentti), eikä töitä (olisin kyllä saanut täksi illaksi keikan).

Ei sitten auttanut muu kuin levittää jumppamatto huoneen lattialle ja jumpata yksin. Se nyt vain on paljon tylsempää ja tulee itse tehtyä laiskasti (ja varmaan virheellisesti), kun ei ole ketään ohjaamassa, laskemassa ja korjaamassa. Nyt sain kuitenkin kuntosuunnitelman ja vielä puuttuu suuntaa antava ravintosuunnitelma. Käytännön toteutus alkaa sitten maanantaina. Katsotaan sitten, miten toteutuksen käy, kun ei ole kuntosalia eikä polkupyörää, kahvakuulista ja sykemittareista puhumattakaan.

Koulu on ollut oikein rentoa ja olen "huomaamattani" jatkanut laiskottelua. Eilen oli vain tentti, tänään yksi oppitunti, huomenna tentti. Huomaan saaneeni aikaiseksi en-niin-mitään. Työkeikkoja ei juurikaan ole, tai en koulun takia ole voinut ottaa ja olo on ollut hieman väsynyt. Ensi viikolla sitten vuorotyön makuun, joten eiköhän arkirutiinit tästä vielä pääse kohdilleen...

Kesätyöasiaa jännitän nyt hieman. Mistään ei ole kuulunut mitään ja jos ei ala pian kuulumaan, saan sanoa hyvästit omalle huoneelle ja muuttaa takaisin vanhemmille. Kuukauden vielä odottelen, sitten luovutan. Mitään ongelmaa ei olisi, jos elokuun opintotuki maksettaisiin elokuussa eikä syyskuussa. Nyt kun melkein vuoden on saanut "yksin" asua, niin kovin helpolla en takaisin halua, vaikka sisaruksia ja vanhempia onkin usein kova ikävä. Nooh, viime kesänä oli samanlainen tilanne, mutta sitten yllättäen sainkin töitä. Eletään uskossa.

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Älä pelkää lapsukainen - et taatusti jää ilman kesätöitä. Käy ihan huvikseen mollin sivuilla, jätä muutama hakemus ja valkkaa sitten parin viikon päästä, mitä haluat tehdä.
Jos hyna loppuu ennen kesätöitä, londaa sun mammalta.
(Katotaan, uskaltaako julkasta tämän kommentin.)