perjantai 14. helmikuuta 2014

Huomenna...

Huomenaamulla hyppään Mikkeliin menevään junaan. Mikkelissä vietän pari tuntia kaupoissa kierrellen ja yhden maissa lähtee linja-auto Kangasniemen kirkolle. Junalippu on jo kännykässä (varmasti mukana, ellei sitten kännykkäkin unohdu), mutta pakkaamiset on pa-has-ti kesken.

Koulu loppui tänään poikkeuksellisesti jo kymmeneltä ja olin suunnitellut meneväni pakkaamaan ennen töitä, mutta päädyinkin sitten kaverin kanssa Kakkugalleriaan ahmimaan Sacherkakkua ja tälle kaverille pelaamaan Wiillä. Nyt olen tullut töistä ja jumitan sängyn laidalla tietokone sylissä. Jääkaapista pitäisi syödä pilaantuvat ruoat pois ja se pakkaaminen...

Mukaan lähtee myös lenkkarit. Viime aikoina liikunta ja baletti on jäänyt vähälle, rehellisesti sanottuna kokonaan pois ja ruoka taas on maistunut liian hyvin ja liian suurina annoksina. Lähiaikoina vuorossa on siis myös pienempien astioiden osto sekä kuntosalijäsenyys ja personal trainer. Kallista juu varmaan, mutta ne rahat saan kasaan jo sillä, että jätän Hesburgerissa käynnit minimiin/pois. En uskalla edes arvata, kuinka paljon viime aikoina olen rahaa käyttänyt "roskaruokaan". Paljon kuitenkin, koska lompakko laihtuu sitä mukaa, kun minä lihon.

Mutta nyt, pakkaamaan...

Ei kommentteja: