torstai 16. tammikuuta 2014

Balettia ja koulua

Ai että on taas niin hyvä olo baletti- ja kehonhuoltotuntien jälkeen! Ja taas huomasin venyväni hieman enemmän. On se kiva vain istua lattialla jalat suorina ja painaa pään jalkoihin ilman tuskastuttavan kiristävää tunnetta. Ehkä se spagaattikin vielä tänä keväänä taas onnistuisi...

Katselin äsken tulevia balettinäytöksiä ja jo ensi viikolle olisi pari Balettioppilaitoksen esitystä. Olen jo monta kertaa meinannut ostaa liput, mutta sopiva seura puuttuu. Kaveri- ja sisaruspiirissä kun ei juurikaan baletista tykkääviä ole. Ja sehän on täysin eri asia katsoa paikan päällä balettia, kuin esimerkiksi televisiosta tai youtubesta!

Meillä on viime päivinä ollut koulussa hyvään arkeen ohjaamista ja siinä mm. vanhusten viriketoimintaa. Menemme varmaankin ensi viikolla sitten käytännössä toteuttamaan oppimaamme johonkin hoivakotiin. Mikään uusi juttu tämä ei ole, hoidon jaksolla työssäoppimisen näytössä yhtenä tehtävänä oli pitää viriketuokio.

Tämä viikko on tähän asti tuntunut kovin kiireiseltä, vaikka eilenkin oli vapaapäivä. Tänään vielä pitäisi tehdä huomiseksi ainakin yksi tehtävä. Tenttiinluku jää viikonlopulle. Tosin silloin menen myös hoitamaan siskon tyttöä yöksi, mutta kai siinä jossain välissä ehtii vähän lukeakin... Niin ja huomenna alkaa taas kokkikerho! Vielä tämän kevään pidän perjantai-iltaisin kokkikerhoa 10-12- vuotiaille tytöille. Syksyllä sitten jätän työt vähemmälle ja keskityn kouluun.

Enää kaksi ja puoli kuukautta siihen, kun minulla alkaa kesäloma... Vastahan joululoma loppui?! Töiden lisäksi jotain pientä pitäisi suunnitella kesäksi. Pikkuveljeni tyttöystävä haluaisi vuokrata kanssani mökin Pärnusta, mutta se tuskin riittää minulle kesän reissailuksi. Jos jonkun äkkilähdön vaikka sitten nappaisin. Opiskelijabudjetille ystävällisiä kohteita saa suositella :)


Ei kommentteja: