perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyvää päivää

Eilen ja tänään minulla on ollut todella hyvä olo, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kuuden päivän flunssa oli todella tervetullut. Sain todella vain levätä, korjata syksyn aikana tulleita rasituksia, joita en heti huomannut edes tulleen.

Eilisen päivän aloitin viidentoista minuutin pilateksella heti herättyäni. Keho ja mieli sai herätä kunnolla ja koulupäivä sujui ilman pilkkimistä. Koulun jälkeen tein kermaista kalakeittoa (n-a-m-i) ja iltapäivällä pääsin vihdoin ja viimein balettitunnille ja sen jälkeen kehonhuolto-stretching-tunnille. Tuntien jälkeen spagaatin onnistuminen oli lähellä! Ehkä ensi viikolla jo ;) Illalla vielä mieltä piristi muutaman euron lottovoitto :)

Tänään koulussa oli todella rentoa koko päivä, hyvällä tavalla. Sai tehdä tehtävät omaa tahtia ja mennä syömään, kun nälätti. Meillä oli joululounaskin tänään. Koulu loppui hieman etuajassa, joten päivänvalosta ehti nauttia ulkona. Ei sillä, minua ei pimeys haittaa ja nytkin taivas on upean näköinen, kun aurinko värjää kapean kaistaleen taivasta oranssiksi ja siitä värimaailma liukuu vaaleansinisestä aina tummaan. Puiden tummat varjot taivasta vasten vielä ja upea maisema on taattu (mainitsemisen arvoinen on myös Pukinmäen kartano, joka näkyy ikkunasta).

Nyt mietin kaikenlaista maan ja taivaan välillä, syön kuivattuja hedelmiä ja vain olen. Ensi viikolla on ainakin kaksi työ- ja kolme koulupäivää.

Ja muistutuksena vielä:

14.12. lauantaina on Ruoholahden ala-asteella Joulutori klo 11-14. Olen siellä itsekin myymässä käsitöitäni ja kirppistavaraa. Tervetuloa!

Ei kommentteja: