torstai 7. marraskuuta 2013

Tämän opiskelijan kauppakasseista

Tänään pääsin harjoittelusta hieman aikaisemmin, mikä sopi oikein hyvin, kun tänään on vielä baletti illemmalla. Ehdin myös käydä kaupassa ja koska bussi ajoi Lidlin ohi, menin sinne. Minun oli ennen vaikea tehdä ostoksia Lidlissä. En osannut ostaa sieltä mitään. Olen tullut siihen tulokseen, että kyse on pakkausten värikkyydestä ja samankaltaisuudesta. Pakkaukset ovat niin värikkäitä ja samannäköisiä, että aina ei edes erota kahta tuotetta toisistaan. Tuotteita täytyy myös tarkastella aivan läheltä, jotta erottaa värien sekamelskasta tuoteselosteen. Vähitellen alan kuitenkin tottua ja jääkaappikin näyttää kivan värikkäältä. Lidlin edullisuus on tietysti myös plussaa. En juokse tarjousten perässä tai mene sinne, missä joku on halvempaa kuin toisessa kaupassa. Lidlissä käyntiä voisin silti harrastaa useammin, vaikka (tai juuri siksi) käynkin kaupassa nykyään todella harvoin.


25,06 euron ostoksiin kuului:
kiinankaali 1,32
jäävuorisalaatti 1,52
granaattiomena 1,24
Purjo 0,38
kurkku (suomalainen) 1,17
sipulit (1kg)1,29
appelsiini (2kg) 2,69
paprika mix x2 1,98 (0,99/kpl)
kirsikkatomaattimix 0,99
pakasteparsakaali 1,49
pakastepikkuporkkanat 0,99
pakastevihannessekoitus 1,89
pakastekukkakaali 1,49
pekonisuikaleet 2,19
tomaattikastike (500g) 1,09
tikkarimuottisetti 3,00 (turhake, mutta se aivan "huomaamatta" ilmestyi ostoskoriini...)
ja valitettavasti kaksi muovikassia 0,17/kpl

Vertailun vuoksi hieman pienempi tomaattikastike K-Marketissa 1,95e, rahka (jonka unohdin!) taitaa olla 69snt, kun K-Marketissa se on 99snt. Nyt kun mietin näitä ostoksia, huomaan unohtaneeni juuri rahkan, maidon, leikkeleen ja juuston... No ilmankin pärjään.

Ja seuraavaksi balettitunnille!

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

paljonko siellä etelässä on muuten kotimaisen kurkun kilo-hinta tällä hetkellä?Täällä savossa 4.05,harmittaa hirveesti,ku joutuu jättämään kauppaan :( ja ulkolainen kurkku ei oo sit minkään makusta :( samoin tomaatti,kotimaisella hintaa 4.53..
sinä kätevänä tyttönä osaisit ne kauppa-kassit tehdä vaikka itse jostain kirppikseltä löytämistä vaatteista tms.säästyis ne muovipussi-rahatki muuhun.ja samalla säästyis luonto:) ite oon lopettanu täysin kassien ostamisen,mulla on 2 isoa koria ja muita lahja-kasseja(kangasta),joita käytän hyväksi.:)

Anne-Mari kirjoitti...

Lidlissä kilohinta kotimaiselle kurkulle 3,79e. Tomaatista en tiedä, kun pystyn syömään vain kirsikkatomaatteja. Itse ostan kurkkua maksoi mitä maksoi, koska kun yksin sitä syön, se kestää pitkään, eikä yhdelle viipaleelle tule hintaa paljoakaan.

Minulla on puolitusinaa kangaskasseja, mutta nyt ei sattunut mukaan, kun harjoittelusta tulin.