torstai 14. marraskuuta 2013

Paluu arkeen?

Harjoittelun viimeinen päivä oli tiistaina. Maanantaina käydyn loppuarvioinnin tuloksena sain harjoittelustani arvosanaksi 3 (kiitettävä). Hyvillä, mutta haikeilla mielin lähdin, tosin hyvästejä en vaihtanut, koska ei sitä tiedä kuinka pian palaan sinne keikkailun merkeissä.

Eilisen ja tämän päivän olen viettänyt myöhäistettyä syyslomaa ja huominenkin olisi, mutta otin päiväkotikeikan Vantaalle, minkä lisäksi minulla on kokkikerhon vetäminen illemmalla. Huomenna lennän siis töistä töihin.

Koulun alkuunkin pitäisi alkaa valmistautumaan (henkisesti). Kuntoutuksen jakso alkaa ja mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. Oletan, että meillä tulee olemaan paljon käytäntöä, toivottavasti teemme myös opintokäyntejä, koska kahdeksan tunnin istumisista kärsii selkäni lisäksi opiskelumotivaatio.

Tansanian reissu sai lisää tulta alleen, kun se tuli puheeksi erään opettajan kanssa. Suurin ongelmahan on se, että lentoliput olisi kiva hankkia ajoissa, koska ensi vuoden puolella niiden hinnat ovat jo jopa kaksinkertaistuneet. Reissun ajankohdan saan kuitenkin tietää vasta noin kolme kuukautta ennen matkaa (eikä minulla nyt olisi tuhatta euroa laittaa lentolippuihin). Täytyy vain uskoa, että matka toteutuu ja kaikki järjestyy.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

toivottavasti Tansanian reissusta tulee totta !