lauantai 23. marraskuuta 2013

Messuilua

Olin tänään kahden luokkakaverini kanssa Messukeskuksessa Elma-/Kädentaito-/Menopeli-/Outlet-/Metsä-/Lemmikkimessuilla. Messut olivat kyllä aikamoinen pettymys. Joka vuosi samanlaiset, vaikkakin tänä vuonna tuntui olevan paljon vähemmän kaikkea. Luulenpa, että minun Elma-messut on jo messuiltu, seuraavina vuosina tuskin raahaudun sinne näkemään samat jutut. Ainoa positiivinen asia oli se, että väkeä oli todella vähän. Pääsi siis kulkemaan vapaammin, vaikka niitä päinkävelijöitä, tönijöitä ja eteen pysähtyviä ihmisiäkin oli.

Huomenna onkin Jussi-kissan hyvästelyiden aika. Katti pääsee vihdoin takaisin mammansa luokse. Nyt Jussi kuorsaa (kyllä vain) lattialla talvivaatteideni seassa. Huone on jääkylmä ja Jussikin valitsee nykyään lattian/maton sijaan nurkassa lojuvat toppavaatteet. Sängyssäkään ei viihdy, kun se on ikkunan vieressä ja ikkunasta vetää.

Tänään messujen jälkeen olen vain laiskotellut ja tehnyt kalakeittoa sekä suklaakeksejä. Pikkuveljeni tutustutti minut viikolla BBQ-pizzaan ja nyt taas tekee sitä mieli. Ei näin! Vaakakin on huomannut herkutteluni... Tekisi vain mieli haalia kaikkia herkkuruokia sängyn viereen, katsoa hyvä leffa ja vain olla ja rentoutua. Kai sitä voi rentoutua muutenkin...

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Moikka! Minäkin olin koko viikonlopun messuilemassa. Ite tykkäsin kovasti :)

suvi kirjoitti...

harmi homma :( joskus nuo messut pitää samaa linjaa vuodesta toiseen ja niihin tulee kyllästyminen...