perjantai 25. lokakuuta 2013

Vapaapäivä

Sain vielä täksi aamuksi koiran lenkkikaveriksi. Päätin, että nyt tehdään kunnon lenkki ja käydään katsomassa hevosia Tuomarinkylän tallille. Minulla ei juurikaan ollut aavistusta, miten sinne pääsee, mutta eksymättä sinne löysimme. Kunto Plus:n reittisuunnittelun avulla mittasin koko lenkin ja se oli  noin 6,5 kilometriä. Aikaa meni noin puolitoista tuntia, poikakoiran kun pitää vähän väliä päästä haistelemaan ja merkkailemaan paikkoja. Reitti oli niin mukava, että tätä tulen varmasti vielä käyttämään. Myöskin Melontaranta sijaitsee siellä, joten joskus on päästävä melomaan!

Lenkiltä palattuani ruoaksi kanaa ja riisiä höyrytettyjen vihannesten ja Creme Bonjourin kanssa. Samalla pyöräytin kala-kasvispyöryköitä huomiseksi työevääksi. Riisiäkin jäi sopivasti. Huomenna siis työharjoittelu jatkuu "iltavuorolla".

Nyt vuorossa olisi huoneen siivous. Taas. Siihen kyllä tarvitsisi enemmän aikaa, paljon pitäisi tavaraa karsia, jotta mahtuisivat muuallekin kuin lattialle. Yhtään uutta tavaraa ei ole tullut ja silti kaapit pursuaa. Neljä kirjaakin on lukematta ja ne pitäisi pian palauttaa kirjastoon ja nettikauppaankin olisi kiva vihdoin tehdä jotain uutta. Oma pipo ja villapaita(!!) on vielä kesken, kauan sitten ostamani kankaat odottavat vielä kaavoja sekä ompelua... Pitäisi varmaan aikatauluttaa vapaapäivät, että saisi jotain aikaiseksikin.3 kommenttia:

elina kirjoitti...

Sullahan on paljon suunnitelmia vapaiden suhteen. Älä vaan tee liikaa, vaikka kyllähän ne tekemättömät työkin stressaa ja tuntuu hyvältä kun saa jotain tehdyksi, vaikka väsyttääkin.
Luin, että sun koirahaaveet on nyt yläkaapissa vähän aikaa, mutta onhan se kiva koirakavereitakin lenkkeilyttää.
Mukavia syyspäiviä.

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Elina!
Siivoamiseksihan tämän vapaapäivän ilta meni, eikä vielä valmista. Muut jutut saa jäädä seuraaviin vapaisiin.

suvi kirjoitti...

mukava vapaa-päivä sulla :)