maanantai 28. lokakuuta 2013

Tympäisee

Tänään oli viideltä herätys ja nukahdin illalla vasta puolen yön aikoihin, kun intouduin pizzaa tekemään ja kaverin kanssa juoruamaan. Harjoittelupäivä meni kuitenkin hyvin, ilman mitään kömmähdyksiä ja olipa mielenkiintoinen päivä! Siihen sisältyi mm. kotikäyntiä ja fysioterapiaa. Opin sellaista, mitä koulunpenkiltä ei opi.

Mutta nyt...
...ajatukset juoksee tuhatta ja sataa ja sitten tekee äkkipysähdyksen. Alan tekemään jotain ja sitten päätän, että teen sen myöhemmin. Hetken päästä huomaan taas tekeväni sitä samaa. Päätän taas, että teen sen myöhemmin ja kuitenkin hetken päästä alan taas tekemään sitä.

Myös oma huone tympii. Siellä on liikaa tavaraa. Pitäisi saada pelkistettyä sitä, mutta mitä ihmeessä sieltä voi heittää pois? Mistään en ole valmis luopumaan. En edes esimerkiksi kahdesta pienestä pahvilaatikosta, joissa oli kaksi posliinimukia. Niitähän voi tarvita vielä! Ja entä kellon (jota en omista) myyntipakkaus, ei sitä voi heittää pois. Lisäksi kaapista löytyy verhot, jotka on jo pitkään pitänyt viedä vanhemmille, kun en niitä käytä, koiranpennun peti ja pari lelua, sanomalehtiä, väärän kokoiset ratsastussaappaat (ai niin, yritän kaupata niitä, anyone?)... Ja haluan uudet verhot, uuden värimaailman, uudet lakanat, enemmän kaappitilaa... Blogista haluan erilaisen. Modernimman. Ja samalla haluan rustiikkista talonpoikaistunnelmaa kaikkialle (jopa Helsingin ympäristöön). Haluan hienoja, kalliita vaatteita, mutta samalla haluan olla luonnollinen "hippi". Haluan toisenväriset hiukset, mutta en halua värjätä niitä. Tympäisee.

Jostain pitää alkaa tätä oloa purkaa, mutta mistä? Ostan rullan jätesäkkiä ja kaadan kaikki tavarani huoneen lattialle ja käyn tavara tavaralta kaikki läpi ja karsin mahdollisimman vähään?

Ehkä kotona Ruoholahdessa käynti piristää minua (varmaan masentaa velikultia ja Jussi-kissaa, kun tämä pöpi ilmestyy paikalle).

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

niin,mene käymään lapsuuden kodissasi :) se piristää aina...

Arja kirjoitti...

Mua piristi suunnattomasti, kun eilen siivoskelin vaatehuonetta ja laitoin SPR:lle 6 kassillista tavaraa/vaatetta ja 3 kassillista jouti roskiin.
En ole ikinä ollut tavaraan kiintyvää tyyppiä :)