maanantai 14. lokakuuta 2013

Ensimmäinen työssäoppimispäivä

Ja näin on työssäoppimisjakso pistetty käyntiin! Huonosti nukutun yön jälkeen olin hyvin pirteä (oikeasti) ja ilman mitään ennakko-odotuksia lähdin harjoittelupaikalle. Harjottelupäivä meni todella nopeasti, eikä tuntunut ollenkaan raskaalta, fyysisesti.

Minulle teki hieman kurjan olon se, että hoitajia on aivan liian vähän. Jos joskus valitin, että päiväkodeissa on liian vähän työntekijöitä, perun sen! Harjottelupaikan työntekijät olivat ihania ja kohtelivat asiakkaita niin hyvin, kuin vain voi toivoa. Heitä vain saisi olla enemmän.

Kirjoitin ensin aika pitkän tekstin, millaista harjoittelupaikalla oli, mutta päätin sittenkin olla (ainakaan vielä) kirjoittamasta kovin paljoa. En halua haahuilla vaitiolovelvollisuuden rajalla. Sen voin kertoa, että asukkaat ovat ihania ja  ottivat hyvin opiskelijan vastaan.

Blogi voi olla aika hiljainen seuraavat viisi-kuusi viikkoa, koska työssäoppimiseen kuuluu myös ammattiosaamisen näytön suunnittelu ja tekeminen. Syyslomaa vietän ensi viikolla ja tarkoitus oli mennä maalle pitkästä aikaa.

Ei kommentteja: