sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Talven odottelua ja perheenlisäystä

Ahh. Taas on yhdestä kesästä selvitty ja ilmat viilenevät. Ja mikä parasta, siitepölykausi on pian ohi! Vielä kukkii heinät ja pujo jonkin aikaa ja sitten "vapaus". En malta odottaa sitä, kun sataa paljon lunta, tulee kunnon pakkaset ja lumi narisee saappaiden alla. Täksi talveksi olisi kiva saada jonkinmoiset nutukkaat, mutta eipä ole aikaisempinakaan vuosina tullut vastaan ja hintakin on varmasti huima.
Toivottavasti myös pääsen joululomalla käymään äitin tilalla, siis Lautakankaalla, koska Helsingistä on vaikea metsästää takkaa ja leivinuunia. Ja puhdasta, valkoista lunta.

Perheenlisäystäkin on luvassa. Ensin meinasin, että ei ole vielä sen aika, mutta nyt on sydämeni viety ja pieni poika tulossa :) Ei sentään ihmispoika (olisikin!), vaan se pitkäkarvainen kääpiömäyräkoirapoika. Kuvia tulee, kunhan pääsen poikaa katsomaan. Kasvattajan ottamia kuvia en julkisesti jaa.

Huomenna taas kouluun (onneksi lyhyt päivä) ja balettiin. Kaikki muu vapaa-aika taitaa mennä koulutehtävien parissa. Oli tarkoitus nyt viikonloppuna tehdä, mutta eilen kävin Ruoholahdesta hakemassa monitoimikoneen ja kävin kiinalaisessa syömässä (jaa niin siihenkö koko päivä meni?) ja tänään... noh tänään nukuin monen tunnin päiväunet ja iltasilla menin kavereiden kanssa Suheen (seurakunta) ja syömään Rossoon. Toinen kavereista lähtee viideksi kuukaudeksi Uuteen-Seelantiin ja toinen Yhdysvaltoihin, noh pitkäksi aikaa myös. Ensi vuonna olisi minun vuoroni lähteä, katsotaan toteutuuko matka, aika epäileväinen olen.

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihania talvikuvia,onko molemmat sieltä äitisi tilalta?
Ja onnea pikku pennusta,saat arkeesi mukavaa seuraa:)

Anne-Mari kirjoitti...

On juu molemmat kuvat Lautakankaalta :)