sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sisustelua

Tietokoneessa ei toimi netti, joten kuvallisia päivityksiä joudutte odottamaan luultavasti muutaman päivän.

Koulua on vielä vajaat kaksi vuotta jäljellä, mutta olen jo lähes puolessa välissä opintopisteiden kanssa. Tuskin kuitenkaan aikaisemmin pääsen valmistumaan, kun lähden Afrikkaan, mutta ei se mitään. Mielummin olen ne kuukaudet Afrikassa kuin koulussa.

Neljä kuukautta olen jo asunut "omillani" ja vihdoin sain aikaiseksi hankkia viimeiset tarvitsemani huonekalut. Ja kannatti viivytellä :D Sisko vihjasi pari päivää sitten, että Espoon Ikeassa olisi lauantaina hurjia tarjouksia. Hän ei itse päässyt mukaan, joten lähdin itsekseni aamulla varhain kohti Espoota ja Ikeaa. Matka julkisilla sujui varsin jouhevasti ja täytyy sanoa, että Espoon bussit olivat aikatauluistaan edellä (hyvällä ja pahalla). Ensimmäisestä bussista myöhästyin siksi, seuraava taas tuli hyvissä ajoin, etten ehtinyt palella ulkona. Lähtiessäni Pukinmäessä oli +4, Espooseen saavuttuani oli jo sentään noin +14 astetta lämmintä. Itse Ikea-reissu ilmaisine aamupaloineen meni todella nopeasti ja sain kuin sainkin kaikki tarvitsemani. Tarjouksesta tuli mukaan mm. kaksi EXPEDIT-hyllyä (neljälokeroista, 19€/kpl), niihin korit, työpöytä (25€) ja mitäköhän muuta oli... Sainpahan myös muhkean ja lämpimän untuvapeiton! Aluksi ei ollut tarkoitus ostaa Ikeasta untuvapeittoa, koska sen hinta oli viidesosa muissa kaupoissa myytävistä peitoista ja se ei minua ainakaan vakuuta laadusta. Ja en hyväksy itseltäni ajatusta "se ei haittaa, jos se on huono ja menee nopeasti rikki, kun se oli niin halpa!". Tuo on jotain niin karseaa ajattelua, mihin itsekin aika ajoin syyllistyn. Mutta ensimmäisen yön nukuttuani totean, että peitto on ainakin superlämmin!
Huomenna tulee isot paketit "kadun varteen" ja täytyy pyytää kaveria auttamaan, sillä en tiedä mihin kadun varteen ne tuovat, koska rappuni läheisyydessä ei sellaista ole.

Nyt täytyisi vihdoin siivota huone, siskon tyttö oli yökylässä ja en ole jaksanut vieläkään laittaa vieraspatjaa pois. Musiikki vain soimaan ja huonetta raivaamaan, jotta on myös huomenna tilaa koota hyllyt ja pöytä. Sitten toivottavasti myös raaskin heittää isot pahvilaatikotkin pois, jotka jäi muutosta tänne "tavaroidensäilytystä" varten ts. en viitsinyt heittää pois, jos tarvitsisin niitä vielä. Mutta pahvilaatikoita saa aina uusia.

Ja nyt tämä "lörpöttely" saa riittää ja alan hommiin!

Ei kommentteja: