keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Odotusta

Kärsivällisyyttäni testataan nyt oikein kunnolla. Minulle ei muutakaan Tepsua ensi viikolla. Tepsu ei muuta ollenkaan. Marraskuun alussa sen sijaan muuttaa toinen mäyräkoira, samalta kasvattajalta, "tuoreemmasta" pentueesta. Poju vasta availee silmiään vielä. Jostain kumman syystä olen mielessäni tätä poikaa kutsunut Olaviksi... Nimellä on tietynlaista tunne-mitä-lie-kytköksiä minuun ja se on eräänlainen inside-läppä perheessäni ja joissain kaveripiireissäni. Tuntui niin luontevalta nimetä tuleva "vauvani" siksi. Äiti! Älä kerro vielä tätä nimeä muksuille, haluan itse kertoa "vauvauutiset" ;) (Ja älköön Olavi-nimiset pahoittako mieltään nimivalinnasta!) Tuntuu kyllä todella oudolta. Olin jo tottunut ajatukseen, että Tepsu tulee (alle!!) viikon päästä, mutta sitten asiat meni vähän hassusti ja kurjasti, ja sitten yllättäen Olavi astui ryömi esiin. Vieläkin on vähän epätodellinen tunne kaikesta tästä, mutta nyt on vielä reilu kuukausi aikaa käsitellä tätä kaikkea ja valmistautua Olavin tuloon. Mutta kaikki on siis hyvin ja odotan pentua yhtä innoissani, kuin alusta lähtien.

Tänään minulla olisi ollut vain noin tunti äidinkieltä ja sisko tarvitsi lapsenlikkaa, joten arvanette kumman valitsin. Aika "lapsekas" päivä tänään ja huomennakin tulee olemaan, koska pitkästä aikaa otin päiväkotikeikan itselleni. Loppuviikko on nimittäin koulusta vapaata, tai noh, etäpäiviä.

Perjantain ajattelin pitää vapaana, jotta olisi pidennetty viikonloppu tehdä rauhassa koulujuttuja ja kunnostaa huonetta. Järjestystä pitäisi muuttaa, koska ikkunoista puhaltaa ja seinä, joka on ainoa ulkoilmaa vasten oleva, on jäätävän kylmä ja juuri sillä seinällä sänkyni on.

Lisäksi olen taas pitkän tauon jälkeen innostunut leipomaan ja laittamaan ruokaa. Creme Bonjourin pippuriruokakerma on muuten i-h-a-n-a-a esimerkiksi pihvin ja täysjyväpastan kanssa, njamskis!
Nytkin pitäisi väsätä jonkinlaiset työeväät huomiselle, hmm...

Ajatuksissa on ollut eräänlainen postaus opiskelijan budjetistani ja ruuista, joita teen yms. Viikonloppuna sitten. Ja viikonloppuna se toivepostaus balettivarusteista, lupaan!


Ei kommentteja: