sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Aamu vai ilta?

Heräsin juuri, ilmeisesti päiväunilta, ja mietin melkein paniikissa, että olenko nukkunut pommiin, kohtahan pitäisi olla jo junassa ja matkalla kouluun. Sitten näin kaapin lasiovesta heijastuksen, auringonlasku. Todella petollinen tämä sänky! Ei tarvitse, kuin hetken olla siinä ja nukahtaa (tosin se nyt ei ole ollut ongelma missään muuallakaan viime aikoina). Viimeiset muistikuvat hereilläolosta on kello kolmelta, joten aika reippaat päiväunet tuli. Huonoon aikaan vain. Kaiken lisäksi koulun Wilma-järjestelmä ei toimi, joten en näe lukujärjestystä, toisin sanoen en tiedä monelta huomenna alkaa koulu, missä luokassa ja mitä aineita meillä on.

Aikaisemmin tänään kävin hollantilaisista vieraista toisen kanssa IEC-seurakunnassa (linkki) Mellunmäessä. Se on siis englanninkielinen seurakunta, joka toimii myös Töölössä ja Espoossa. Ja taisi Helsingissä olla toistakymmentä muutakin englanninkielistä seurakuntaa.
Noh, se ei ollut aivan sellainen, kuin missä vieras oli tottunut käymään, sen lisäksi, että hän ei kovin paljoa ymmärtänyt (ainakin pystymme keskenämme kommunikoimaan englanniksi). Minä ainakin aion viedä ensi sunnuntaina pikkusiskoni Töölön IEC:n, koska hän rakastaa englanninkielisiä ylistyslauluja.Kokouksen jälkeen tulimme Pukinmäkeen ja tein meille uunilohta lisäkkeineen, sekä marjarahkaa. Kutsuin myös naapurini (joka on myös luokallani) ja söimme (tai ainakin allekirjoittanut söi) niin tuhdisti, että vieläkään ei juuri ole nälkä.

Pojun kasvattaja laittoi eilen pennusta kuuden kuvan :3Tulostin sen A4-kokoisena ja vielä pitäisi hankkia kehykset. Ja kuten aiemmin sanoin, kasvattajan ottamia kuvia en täällä julkaise. Tiedän kokemuksesta, että pikkutytöt googlettavat koiranpentu-/eläinkuvia ja kopioivat niitä luvatta eri sivustoille ja jopa pitävät kuvia ominaan.
 Eläinkaupassakin kävin tänään vertailemassa hintoja. Kannustaa entistä enemmän tekemään itse tarvikkeita ja leluja, kun pelkkä kongi (kova muovinen mötikkä, jota voi heitellä ja jyrsiä ja jonka sisälle voi laittaa herkkuja) maksoi yli 20 euroa. Toki se on siistimpi lelu, kuin esim. sanomalehdestä tehty, eikä viimeksi mainittua juurikaan voi heitellä ja jyrsiä. Tai sitten teen vahvasta muovipullosta vastaavan. Korkkiin vain reikä, josta nameja pääsee tippumaan ja se on siinä. Täytyy vain muistaa hioa reikä, ettei jää teräviä reunoja.

Nyt taas väsyttää sen verran, että taidan mennä nukkumaan. Jos herään yöllä virkeänä, menen kunnon juoksulenkille, toisaalta on kyllä pakko ottaa kamera mukaan, täällä on niin kaunista aamuyöstä! Luulen, että menen kouluun puoli yhdeksäksi ja jos koulu alkaa myöhemmin, niin kyllä minä tekemistä keksin.

4 kommenttia:

suvi kirjoitti...

<3 ihana nuoruus <3

Jutta kirjoitti...

Pennun hintakin varmasti huimaa, liekö 700€ paremmalla puolella.

Anne-Mari kirjoitti...

Lohduttaudun sillä, että mäykky on "halvimpia" rotukoiria ja tällä pennulla on ihan huippusuku.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kiva päikky. Sattumalta löysin tänne.
Älä syötä ns. tavallista muovia koirallesi. Se on täynnä myrkkyjä.