maanantai 12. elokuuta 2013

Nuttura ja tossut

Tänään koitti kauan odotettu päivä. Ensimmäinen balettitunti :) Ja oli kyllä kivaa ja raskasta! Alan siis käymään balettitunneilla ainakin aluksi kaksi kertaa viikossa. Pitää saada varsinkin korsettilihaksistoa kuntoon skolioosin takia ja mikäs sen parempaa, kuin baletti. Hiki tuli pintaan ja lihaksissa tuntui (tuntuu vieläkin).

Koulu alkoi viime viikolla, joskin itse aloitin sen töiden takia vasta perjantaina. Tuntuu omituiselta pitkän loman jälkeen palata kouluun... Ja eipä tämä koulun aloitus ole ihan ongelmitta sujunut. Perjantaina join ison kahvin ja kofeiini alkoi virrata suonissa liiankin kanssa. Toisinsanoen, olin kuin superpallo. Tänään taas aamulla kävin verikokeissa ja sydänfilmissä, jonka jälkeen menin kouluun odottamaan seuraavan tunnin alkua. Opettajaa ei kuulunut missään, luokkaan tuli toinen ryhmä. Aikani opettajaa etsittyäni päätin lähteä ostamaan koulukirjoja. Ja syy miksi en opettajaa löytänyt, oli se, että hän oli antanut ns. etätehtävän. No eipä mitään. Sain ostettua englanninkirjan ja jopa nettikaapelin (hihhih kirjoitankin nyt omalta koneeltani).

Etten liikaa rasittuisi koulusta, lähden perjantaina Kangasniemelle :) Siellä järjestetään nuorten viikonloppuleiri. Mahtava juttu, koska usein 12-16 -vuotiaat jäävät tiettyjen leirien ulkopuolelle ikänsä takia ja nyt heille on suunniteltu "oma" leiri, jossa ei mennä niinkään pienten lasten mukaan. Nuoret jaksavat paremmin ja heille voi keksiä vaikka kuinka paljon ohjelmaa.

Vielä emmin koira-asian suhteen... Pennut on syntynyt ja yksi on alustavasti varattu, mutta kun isompi koira olisi vaan niin... Noh, mieluisampi. Vaikka uskon, että tuo kääpiömäykkykin veisi sydämeni tullessaan ja siitäkin saa monipuolisen harrastuskaverin. Mutta kun se ei ole iso. Äh. Pitää vielä miettiä... Jollakin on se tietty rotu, minkä haluaa, minulla on enemmänkin se tyyppi, käyttötarkoitus jne. Taidan jäädä odottelemaan (lue: etsimään) sitä oikeaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi pitkästä aikaa, tosi kivoja postauksia ja ihania kuvia, tykkään =)

Olis kiva kuulla lisää tost balettiharrastuksest kunhan se pääsee kunnol käyntii, joku varustepostauski ehkä =)

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :) Balettivarusteeni on aika suppeat, mutta nyt kun olen aloittamassa urheilun/liikunnan harrastusta enempi, voisin tehdä kaikista liikuntavarusteistani yhteisen postauksen. Ja baletista saat lukea vielä, katsotaan koska silmäni eivät ole aivan sikkuralla väsymyksestä :D