keskiviikko 21. elokuuta 2013

Muutoksia muutosten perään

Enpä sitten kysynytkään pomolta oppisopimusmahdollisuudesta. Enkä mistään muualtakaan. Tänään oli koulussa oppilaskunnan hallituksen kokous ja minä järjestän koululle muutaman jutun ja olen ns. tutorina kahdelle hollantilaiselle nuorelle, jotka tulevat noin kuukaudeksi kouluumme opiskelemaan. Miten tällaisessa tilanteessa malttaisi lopettaa koulunkäynnin? Lisäksi saan ehkä sittenkin työssäoppimispaikan, jonka haluan.

Opiskelu sen sijaan on väsyttävää. Tuottaa vaikeuksia pysyä hereillä, eikä kyse ole unen puutteesta. 7-9 tunnin yöunet ja välillä jopa neljän tunnin päiväunia. Verikokeista ei selitystä tälle, pyörrytykselle/pyörtyilylle ja rytmihäiriöille löytynyt ja kilpirauhasen vajaatoimintaa minulla ei myöskään näemmä ole. Sydänfilmin tulokset olivat menneet toiselle lääkärille, joten niitä saan odottaa vielä viikon. Tulokset kävivät ylilääkärillä tms. lausuttavina ja hoitaja olisi voinut kertoa, jos tulos olisi ollut normaali. Mutta sainkin soittoajan lääkärille ensi viikoksi. Saa nähdä miten on...

Tänään kävin siskon kanssa Ikeassa. Mukaan tarttui pakasterasioita, hedelmäkulho, päiväpeitto, säilytyslaatikoita ja Lack-apupöytä. Sitä kootessa muistui mieleen, miksi en aikoinani halunnut ostaa Ikean huonekaluja... Sormet verillä sain vääntää jalkoja kiinni. Meisän oli tarkoitus palata Ikea-bussilla, mutta se olikin lähtenyt omia aikojaan, ilmeisesti tullut nopeasti täyteen. Noh, sisko lähti metsästämään bussia ja minä odottamaan taksia. Kännykän navigaattorin mukaan matkaa olisi ollut 6,6 kilometriä, mutta kuitissa luki 11km. Nooh, eipähän tarvinnut Helsingin keskustasta raahata Pukinmäkeen ostoksia.
Nyt huoneestani puuttuu enää työpöytä ja hylly. Odotan, että ne kävelevät puoli-ilmaisina vastaan. Työpöytä ei nyt sinällään ole aivan ehdoton, mutta hyllyn tarvitsen. Tai sitten vain heitän tavaraa rankalla kädellä pois. Lankoja voisin kyllä alkaa taas tuhoamaan, torkkupeitto olisi tarkoitus neuloa ja villasukkia sekä lapasia myös, niin itselle kuin myyntiinkin. Minulla taitaa olla enää jäljellä kaksi paria villasukkia niistä kymmenistä aikoinani tekemistäni sukista...

Mutta se siitä tällä kertaa, minä menen nukkumaan! Huomenna onneksi lyhyt koulupäivä, mikä alkaakin vasta 12.45, mutta pitäisi käydä Ruoholahdessa ennen sitä ja aloittaa muutamaa koulutehtävää.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

upeeta,sä teet sukkia!Mä en oo elläissäni ainuitakaan sukkia teheny:)