perjantai 12. heinäkuuta 2013

Muutoksia muutoksia

Enpä mennytkään Kuopioon. Kangasniemellä olen vielä ja sunnuntai-iltana tulen Helsinkiin, koska maanantaina alkaa taas työt.

Pääsenpähän sunnuntain kokoukseen, jossa me leirillä olleet laulamme ja näen kaverianikin siellä, kun hänen Kiinassa lähetystyössä olleet vanhempansa tulevat seurakuntaan vieraiksi.

Mummon kanssa kävimme eilen kirjastossa ja voi hurj, kun löysin sieltä ihania kirjoja. En vain viitsinyt lainata niitä, kun tässä ei ole enää kovin montaa päivää kotiin paluuseen. Nimet otin ylös ja lainaan ne Helsingissä.

Eilen huomasin todella kipeän kohdan selästäni, joka etenkin venytellessä alkoi kipuilemaan. Mistä lie kipeäksi tullut, mutta huomenna on hierojalle aika. Ei kirpaise, kun hinnat ovat yli kaksikymmentä euroa halvemmat, kuin Helsingissä! Kampaajallekin olisi päästävä, mutta vapaita aikoja oli vasta ensi viikolle. Sisko saa sitten leikata ja ohentaa.

Ostinpa sukkalankaa, josta tulee ihania ruskean sävyisiä raitoja. Harmi vain, että toisesta sukasta ei millään saa samanlaista, kun langan värit ei enää mene kohdikkain. Ei vaikka kokeilin mistä kohtaa tahansa, kerän sisältäkään ei oikeaa kohtaa löytynyt. Uutta kerää en saa, kun liike, josta kerän ostin on suljettuna ensi viikkoon.  Täytyy vielä yrittää, josko oikea kohta löytyisi...

Ei kommentteja: