keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Unelmatyöpaikka (+ "kangasniemeläisten" kuulumisia!)

Muutama kuukausi sitten en olisi ikinä uskonut, jos joku minulle olisi sanonut, että tulen työskentelemään näinkin pian paikassa, jonne eniten pääkaupunkiseudulla voisin toivoakaan pääseväni! Työpaikka, joka vilisee vastasyntyneitä, ihania työntekijöitä ja vanhemmuuden huumassa liiteleviä tuoreita äitejä ja isejä. Kaikkialla näkee hymyjä ja kuulee suloistakin suloisempaa vastasyntyneen vauvan itkua. Kyllä, välillä riipaisee sydämestä, mutta se, että saan olla mukana tuolla auttamassa, on minulle jo niin iso asia, ettei muulla väliä. Ei, päiväni eivät kulu vastasyntyneitä kannellessa ja hoitaessa, sen sijaan hoidan ympäristöä, jossa vauvat viettävät ensimmäiset päivänsä :)

---------------------------
Koska äiti on periaatteessa mummolassa netin ulottumattomissa, voisin vähän kertoa yhteisille lukijoillemme kuulumisia. Tietenkään en pysty samaan onnellisuutta henkivään, vuolaaseen ja yksityiskohtaiseen kirjoitukseen, kuin mitä äiti teille voisi antaa, mutta edes vähän saisitte olla mukana :)

Bussimatkat menivät kuulema hyvin ja itse odotin kovaa mekkalaa kuuluvan puhelimesta, kun matkan aikana äitille soitin, mutta kaikki olivat ihan sippejä matkapahoinvointilääkkeen vaikutuksesta, joten bussissa taisi vallita leppoisa tunnelma.

Samana iltana taisivat käydä pulahtamassa omalla rannalla Puulan lämpimään veteen. Ja tietenkin saivat nauttia itikoiden ja paarmojen(!!) seurasta. Päivät on kuulema mennyt ulkotöissä ja uni on illalla maittanut. Viime yön kaksi pikkuveljeä vietti yön teltassa ja tänään osa poppoosta meni äitin enon kanssa kalaan ja osa teki puusavottaa. Mummokin on jaksanut hääriä mukana :) Voi kun itsekin haluaisin olla siellä nyt, mutta yhtälailla viihdyn töissä niin hyvin, että sieltä ei tekisi mieli lähteä mihinkään. Ensi kuussa sitten...

6 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Terveiset sinne Kangasniemelle ja mukavaa mummolakesää. Kiva saada viestejä sieltä näinkin.
Ja mukaa työssäoloa Sinulle!

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitokset :)

Villiviini kirjoitti...

Kivaa työkesää sinulle ja terveiset Kangasniemelle!

suvi kirjoitti...

oih,oot saanu aivan ihanan työpaikan :) ihan katteeks käypi ;) nauti,tätä kesää muistelet vielä monta monta kertaa!
ja terveisiä mummolan väelle,on heillä siellä varmasti lystiä ja mukavaa...

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos Villiviini ja Suvi! Terveiset kerrottu eteenpäin :)

Ciacy kirjoitti...

Onnea ihanasta tyopaikasta