perjantai 21. kesäkuuta 2013

Terve taas!

Kunnon päivityksestä onkin jo aikaa. Mitään kummempia ei kuitenkaan ole sattunut. Lahden reissu meni hyvin ja toisin kuin aiemmin kerroin, menin siis katsomaan Sun Lahden voimistelu-loppunäytöstä/loppujuhlaa mitä-lie. Esitykset olivat hienoja, mutta istuimme sen verran alhaalla katsomossa, että muodostelmat eivät "avautuneet" samalla tavalla, kuin ylhäällä istuville, saatikka ilmasta kuvattuna.

Viime viikolla olen leikkinyt aika paljon siskon tytön kanssa, kun oma perhe on muutamaa sisarusta lukuunottamatta siellä Kangasniemellä. Itsekin sinne pääsen pian... :)

Töitä ei harmikseni ole ollut tarjolla, tietty kun on keikkalaisena, niin eihän niitä aina olekaan. Noh, ensi viikolla menen työhaastatteluun erääseen hommaan, katsotaan miten siinä käy.

Nyt kun on ollut aikaa haaveilla ja uneksia, on tullut uusia haaveita. Olisi niin kiva mennä vaeltamaan jalkapatikalla ympäri Suomen kaikille maatiloille ja tutustua maaseudun eri ammatteihin (mehiläistarhaus, lampuri, yms.) ja Norjaan! Oih ja voih, kun olen katsellut youtubesta erilaisia norjalaisia ohjelmia maaseudusta ja omavaraisuudesta. Haluan päästä jonnekin "oppipojaksi" !! Tällä hetkellä mielummin, kuin mitä muuta, haluaisin päästä jollekin maatilalle tekemään TYÖTÄ.

Noh, siihen asti, että joku oikeasti apua tarvitseva ottaa yhteyttä, tai kun oikeasti uskallan ottaa johonkin tilaan yhteyttä, jatkan haaveilujani ja menen nukkumaan.

Ja muuten, hyvää Johannes Kastajan syntymäpäivää!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lomittajille on aina töitä! Sinne vaan kyselemään jos pääsisit aluksi kokeneemman lomittajan matkaan... Autoa siinä työssä kyllä tarvitsee...

Anne-Mari kirjoitti...

Niin, autoa saatikka ajokorttia minulla ei ole. Lomittajan työstä en kovasti pidä,koska siinä päivä on "rikkonainen" ja tilat voivat olla hyvinkin erilaisia.