torstai 16. toukokuuta 2013

Rentoutumista työpäivän jälkeen

Olin jo päättänyt, etten enää ilmottaudu aamun äkkilähtijäksi töihin, koska en ikinä saanut kuitenkaan keikkaa. Kuitenkin ilmottauduin vielä kerran ja kannatti. Sain keikan 15 minuutin matkan päästä. Paluumatka vain kestikin sitten pari tuntia, koska Vuosaaren Alepa menee sunnuntaina remonttiin. Tottakai oletin, että siellä on jo poistomyynnit, koska Alepan sivuilla mainostettiin 16.-18. päiviä. Siellä mitään alennuksia ollut, muutakuin mausteilla. No tein kuitenkin ruokaostoksia vähän, kun kerran sinne löysin (kännykästä oli akku loppu ja minulla ei ollut aavistustakaan, missä Vuokin Alepa voisi olla. Kuitenkin yhtään harhailematta pääsin perille).

Sieltä äkkiä (äkkiä ja äkkiä, kahdella bussilla...)  puksuun laittamaan ostokset kylmään ja uudestaan kauppaan. Marjarahka-ainekset, kevätkääryleitä, bataattia ja valkosipulia muunmuassa lähti mukaan.

Huomiselle on luvassa pari tuntia koulua ja Fidan kirppistä, jos jaksan. Nyt olen aaaikas kanttuvei... Koitan tyydyttää kyltymätöntä nälkääni ja sitten menen nukkumaan! Eilen tullut Maaseudun tulevaisuuskin saa odottaa huomiseen.

Ps. Nokkoset odottavat vielä poimijaansa...

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

keikkahommiinhan kannattaa ilmottaa,aina sieltä jotain saa,ainaki kokemusta...

Anne-Mari kirjoitti...

Saatan kesäksi ilmottautua vielä johonkin muuhun lastenhoitokeikkoja tarjoavaan sivustoon, koska en ole saanut kesätöitä.