tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Täällä minä vielä köllöttelen patjallani muhkea aamupalasämpylä vieressä puoliksi syötynä. Alkoi yhtäkkiä niiin ramasemaan :D Viime yö oli vihdoin hieman lämpimämpi, kuin edelliset yöt. Ei tarvinnut palella. Täällä normaali huonelämpötila on noin 17 astetta, siihen tottumattomana puetaan paksut kerrokset vaatetta ja nukutaan kolmen peiton kanssa. Ikkunasta puhaltaa ja kunnolla.
Noh, toivottavasti tästä karaistun, jottei maalla omassa hökkelissä tarvitsisi sitten turvautua sähkölämmitykseen.

Molemmat kämppikset olen tavannut, tosin toinen muuttaa pian pois, joten jossain vaiheessa tulee uusi tilalle. Kaappitiloista ei ole tarvinnut tapella (mitä tosin vähän pelkäsin), hyvin on keittiökaapit ja jääkaapin hyllyt riittänyt kaikille.

Huoneeni on vielä ihan alkutekijöissään, pahvilaatikoita en ole saanut vietyä mihinkään ja vaikka täällä on enemmän kaappitilaa, ei kaikki tavarani kuitenkaan mahdu kaappeihin. Siksi kävinkin eilen kierrätyskeskuksessa katsomassa eri ratkaisuja, mutta eipä siellä ollut sopivia. Täytyy varmaan nöyrtyä ja hankkia Ikeasta tarvitsemani. Samaan hintaan sieltä saa, kuin kierrätyskeskuksesta.

Lattiaa koristaa pahvilaatikoiden ja jätesäkkien lisäksi 2000 palapelin palaa, mitkä aion jouten ollessani koota. Harmi vain, että viime aikoina olen ollut koko ajan liikkeellä ja tämä päivä tuskin on poikkeus. 12.45 on koulua, jonka jälkeen ryntään Ruoholahden kotiin katsomaan reittiohjeet työpaikan kevätjuhliin. Tässä kännykässä (jolla tämän postauksenkin muuten teen) ei näy kuin muutama ensimmäinen sähköposti ja juhlapaikan osoite on jossain vanhemmassa viestissä. Kehityspyyntö Nokialle...

Tämä puhelimen näpyttely palelluttaa sormeni. Taidankin nyt ahmaista tuon sämpylän ja viedä roskat ja koittaa järjestää tavaroita ja lähteä kouluun jajajaja...

4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Onnea Uuteen Kotiin.
Kaikkeen tottuu, jopa viileyteen ja onhan nyt lämmin kesä tulossa: syksyllä harjaannut sitten vähitellen viileyteen.

Navettapolullani rauhallista: äsken kävi kävi eläindoctor laittamassa kahdelle kyytölle (sisarukset) hormonikierukat: toiselle siemennyksen tueksi ja toiselle lisäämään hormonitoimintaa (jos sitten "napsahtaisi" raskaaksi seuraavaan siemennykseen).
Kun aurinkopäivä niin lähden pientä "vappupoikaani" ulkoiluttamaan (siis lapinlehmäisen vapun alla syntynyt sonnivasikka - Komeetta nimeltään).

Kaunista ja lämmintä kevään jatkoa Sinulle!!!

suvi kirjoitti...

ihanaa nuorukaisen vapaata elämää <3 nauti :)

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos toivotuksista! Tosiaan alkaa ilmat lämmetä kovaa vauhtia hellelukemiin.

Anne-Mari kirjoitti...

Vielä on totuttelemista tähän uuteen "elämäntilanteeseen", mutta eiköhän aika korjaa asian :)