perjantai 31. toukokuuta 2013

Kaik lutviutuup!

En kovin kauaa loppuen lopuksi joutunutkaan olemaan ilman kesätöitä. Ensi viikolla menen harjoittelemaan laitoshuoltajan hommia ja siitä sitten jatkan keikkalaisena, sen lisäksi ensi viikolla on työhaastattelu henkilökohtaisen avustajan hommiin. Ja mikä parasta, nämä työt jatkuvat mahdollisesti myös syksyllä!
Koulun kirjastosta sain kesän ajaksi lainaan ison pinkan kirjoja mm. välinehuollosta, lääkehoidosta ynnä muusta.

Ensimmäinen vuosi lähihoitajan opintoja on käyty. Hurjan nopeasti aika on mennyt ja toivottavasti kaksi seuraavaakin vuotta menevät (kunhan jotain jää päähänkin). Paljon on ollut mielenkiintoista opittavaa, mutta välillä myös turhauttavaakin. Kaksoistutkinnon poisjättämistä en kadu pätkääkään, toki se poissulkee tiettyjä ammatteja, mutta en minä elä työtä tehdäkseni. Jos lähihoitajaa ylemmän tutkinnon haluan, niin se on sitten terveydenhoitaja. Toisaalta en näe tarvetta siihen, pelkästään halu olla neuvolantätinä :D

Mitään pirskeitä en kesäloman alkamisen kunniaksi pitänyt. Parin kaverin kanssa syötiin pizzaa ja juteltiin. Tämä päivä kuluu siivotessa ja kirjoja lukiessa. Muutamalla sisaruksella olisi myös tänään kevätjuhlat, joihin olisi kiva mennä vanhoja opettajia moikkaamaan.

Kesäkenkäostoksillekin pitäisi raahautua. Ja tarkkailla myynti- ja annetaan-palstoja sängyn, pöydän ja hyllyjen varalta.  Harmi vain, että haluan vain joko valkoisia tai talonpoikaishuonekaluja :D  Nooh, eiköhän jostain jotain ilmaannu, Ikeasta viimeistään.

4 kommenttia:

suvi kirjoitti...

hieno homma jos saat töitä <3 ihanaa kesää sinulle :)

neitinomad kirjoitti...

Hei, tiistaina on Ruskeasuolla (Nousiaistentie) Meikun seurakunnan irtaimistokirppis, kun Ruskeasuon toimitilasta luovutaan. siellä on kuulemma pöytää, tuolia ja hyllyä ja nehän saa näppärästi maalattua valkoiseksi, jos ei valmiiksi väri täsmää :)

Anne-Mari kirjoitti...

Kuin myös teille :)

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Pitää pistäytyä siellä.