torstai 4. huhtikuuta 2013

Tutustumassa uuteen asuinseutuun

Kävin tänään luokkakaverini kanssa tutustumassa meidän tulevaan asuinseutuumme "Puksuun". Iloksemme huomasimme, että taloa remontoidaan, eli pääsemme maalintuoksuisiin asuntoihimme ensi kuussa. Huoneen koko oli sopiva, paljon isompi kuin nykyinen huoneeni ;) Vaatekaappitilaa kolme ovellista.

Bussipysäkki melkein vieressä, juna-asema kanssa. Kauppoihin on sen verran matkaa (no ei nyt paljoa kuitenkaan), että ei kovin isoja ostoksia viitsi tehdä. Luulenpa, että tulen käymään usein Malmin Lidlissä, koska siellä on edullisempaa, kuin Pukinmäen K-marketissa ja Alepassa keskimäärin.
Humalaisia... noh niistä ei taida Helsingissä päästä eroon. Niitä siellä oli jo kolmen aikaan päivällä.

Kulkuyhteydet keskustaan on todella hyvät, junia ja monta eri bussia.

...........

Kävin kymmeneltä opinto-ohjaajan luona hyväksilukemassa terveystiedon ja taide ja kulttuuri-kurssin. Nyt voin tehdä enemmän töitä, koska minulla olisi monta päivää, jolloin on pelkästään esimerkiksi tuoda taide ja kulttuuria. Opon jälkeen kävin koulun ruokalassa syömässä. Seuraava oppitunti olisi alkanut vasta 12.45, joten päätin kävellä kotiin, kun oli niin kaunis ilmakin. Noin neljäkymmentäviisi minuuttia meni kävellä koululta kotiin Baanaa pitkin. Töölönlahden jäällä köpötteli ihmisiä, mutta itse en suostu Etelä-Suomessa jäälle menemään. Rantakin oli jo sulaa. Kotona siskon tyttö syötti minulle leikkiruokia :)
Iltapäivän oppitunti oli... noh... erikoinen. Näyttää siltä, että tulemme opiskelemaan anatomiaa Olipa kerran ihminen-lasten tv-sarjan avulla luokkalaisteni vaatimuksesta *huoh!*  Tämä tarkoittaa siis lisää opiskelua vapaa-ajalla. Ei lastenohjelmissa kerrota elimien, lihasten, luuston yms. latinalaisia nimiäkään!

Ei kommentteja: