keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Muuttoa odotellessa

Kovasti odotan muuttoa. Tänään alkoi mainostenjakelun kahden viikon irtisanoutumisaikakin. Astiat on kutakuinkin jo pahvilaatikoissa odottamassa, muuta en ole vielä viitsinyt pakata, kun ei ole tilaa säilöä laatikoita. Kenwoodin yleiskone tuli tällä viikolla postissa. Se oli hurjan isossa laatikossa ja lähetys painoi yli 13 kiloa, mutta itse kone on pienempi kuin ompelukone ja kevyempi, kuin mitä odotin. Vielä en ole sitä testannut, mutta katsotaan josko viikonloppuna surauttelisin vähän pirtelöä ja jonkun taikinan. Viljamylly, jäätelökone ja pastakone on haavehankintalistalla.

Kävin kierrätyskeskuksessa katsomatta kirjahyllyjä ja pöytiä. Pöytiä oli niukasti ja en minkälaista tahansa huoli, mutta hyllyvalikoima oli laajempi ja sieltä löytyi muutama, minkä voisinkin ottaa. Vielä en kuitenkaan mitään ostanut/varannut. Parikymppiä ei ole paha hinta hyväkuntoisesta kirjahyllystä, joten tuskin tulen ostamaan muualta.

Noh, mitä kouluun kuuluu? Onneksi minulla on hyväksilukuja, jotta voin olla töissä usein. Koulussa nimittäin on luokkalaisilla jonkinlainen kapinahenki päällä... Aika rasittavaa on siis istua tunneilla, kun ei kuule, mitä opettaja puhuu, eivätkä opettajatkaan jaksa opettaa luokkaa, jossa ei ole montaakaan oikein motivoituneita ja hyviä käytöstapoja omaavia opiskelijoita. Saa nähdä kauanko jaksan tätäkään koulua... Tai no siis ei koulussa mitään vikaa ole ja varmaan joka amiksessa on samanlaisia oppilaita, mutta silti. Kohta on onneksi kesä ja syksyllä tai ensi vuoden alussa päästään valitsemaan koulutusohjelmaa, joten ehkä silloin on luokkalaisia vähän karsiutunut tai ainakin järkiintynyt.

Kesätyörintamalle kuuluu samaa vanhaa: ei töitä. Hakemuksia silti vielä lähettelen, koska olisihan se ihan kiva saada kesäksikin rahaa, kun sillon ei mitään opintotukia makseta. Toisaalta kyllä minulla kesäksi tekemistä on! Villapaita, kankaat, jättikassillinen lankoja, korujen tekoa, swahilin opiskelua, anatomian opiskelua, ulkoilua, retkeilyä ja leiri Pismissä.

1 kommentti:

mammukka kirjoitti...

Minä myös haaveilen omasta viljamyllystä. Hinta vain on ollut esteenä tähän saakka, kun haluan ihan kunnollisen. Miehelle vähän vihjailin, että jos joululahjaksi... Keskimmäinen toivoi viimeksi synttärilahjaksi jätskikonetta ja sai sen. Mieluummin se kuin joku lelu. Mutta vähälle käytöllehän se on jäänyt, jospa sillä sitten kesällä. Pikkuisen turhake kyllä on.