torstai 25. huhtikuuta 2013

Huih!

Laskin äsken, että enää on vain viisi yötä siihen, kun saan kämppäni avaimet! Koko ensi viikko on minulla koulusta vapaata, joten hyvin on aikaa muuttaa. Tänä viikonloppuna käyn katsastamassa yhden polkupyörän ja toivottavasti myös ostan sen :) Televisiota ei ole tulossa huoneeseeni ja tietokonettakaan minulla ei (vielä) ole. Täältä kotoa haluaisin yhden nojatuolin mukaan, koska siinä olisi kiva tehdä käsitöitä ja lukea, mutta en ihan viitsi sen takia pakua vuokrata, joten täytyy odottaa, että löydän kierrätyskeskuksesta (tai muualta) edullisen pöydän ja kirjahyllyn matkakaveriksi. Paitsi niille saisi halvemmalla kotiinkuljetuksen.... Plääh. Tuleva naapurini, eli luokkalaiseni, haluaisi käydä Ikeassa lähiaikoina. Minulla ei sieltä oikeastaan ostettavaa ole, mutta kai nyt muutaman kynttilän voisin ostaa. Sisko toi Tallinnasta jasmiinin tuoksuisia lämpökynttilöitä, siitä on hyvä aloittaa :)

Voisinkin tehdä listan tavaroista, mitä minulla on ja mitä puuttuu:
(+ = on, - = puuttuu)

+ Patja (tarvittaessa otan mukaan, jos en löydä sänkyä/uutta patjaa)
+ Astiat (isot, syvät, pienet lautaset, "muro"kulhot, aterimet, mukit, lasit, mehukannu)
+ Leivontakulhoja, nuolija (2kpl), pieni uunivuoka, pyöreä piirasvuoka, (kuiva)kakkuvuoka (2kpl)
+ Tyynyt ja peitto (tarvittaessa toiset yökylävieraalle)
+ Pyyhkeet
+ Yleiskone :P + mehulinko

 - Tietokone
 - Mittasarja (leivontaan)
 - Työpöytä (mahdollisimman iso)
 - satulatuoli
 - Kirjahylly
(- Sänky)
 - Jäätelö-lisäosa yleiskoneeseen (Kenwood Chef Classic'iin)
 - Arkku/iso laatikko (meillä kyllä on, mutta se on täynnä tavaraa)
 - Orkidea/roikkuva kasvi (siis sellainen hyllyn päältä rehottava "köynnös")

-----------------------

Allergialääkkeiden aiheuttaman väsymyksen ja yleisen saamattomuuden takia tänään ollut anatomian ja fysiologian tentti meni penkin alle. Tai noh, meni koko luokalla varmaankin. Jotkut vain laittoivat nimensä paperiin. Nyt on sitten aikaa päntätä kunnolla uusintaa varten, vaikka läpi kyllä pääsin.

Vaikka joka kevät olen ollut lääkärissä siitepölyallergian takia viimeisten neljän-viiden vuoden aikana, en muista, että koskaan ennen olisin saanut kortisonitabletteja, kunnes nyt maanantaina :) Ja auttoi heti! Astmapiiput ja antihistamiini ovat silti vielä käytössä ja välillä silmätipatkin, mutta enää ei ole sitä kamalaa jatkuvaa yskää, jonka takia valvoin öisin. Täytyy muistaa ensi keväänäkin käydä hakemassa mahdollisimman ajoissa kortisonia.

Nyt taas unettaa kovasti.  Eilen koulun jälkeen nukuin päiväunet ennen työpaikan järjestämää lasten ensiapukoulutusta ja muutenkin olen nukkunut päiväunia viime aikoina tuon tuostakin. Saisi jo kevät ja kesä mennä ja syksy ja talvi tulla taas (vaikka on minulla syksylläkin allergiaoireita).

Nyt pitäisi mennä kellarista hakemaan kevätvaatteita, täällä on jo yli kympin plussalla lämpötila!


2 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Sopisiko kultakönnös hyllysi päälle?
Kurkkapa tilapäiskuvablogiani, laitoin kuvan sinne.
Posliinikukkakin olisi tarjolla, on siinä toisessa kuvassa.

http://hetkivaan.blogspot.fi/

Anne-Mari kirjoitti...

Kultaköunnöstä olin aluksi ajatellutkin, mutta en saisi sen köynnöksiä kiinni mihinkään, koska huoneen seiniin ei saa tehdä reikiä/kiinnittää mitään. Muratti on tällä hetkellä ensimmäisellä sijalla.