sunnuntai 3. helmikuuta 2013


Tänään kävin ensin reippaamaalla kävelylenkillä ja mittasin samalla matkan pituuden (4,4km, noin 40min), sen jälkeen aloin tekemään runebergin torttuja (tätä klikkaamalla pääset ohjeeseen). Tein samantien ison taikinan, ettei ihan heti loppuisi kesken. Nyt on itsellä pidättelemistä, etten hirveästi niitä ahmisi...

Lankamaailmassa on tällä hetkellä alennusmyynnit, joten tein eilen inventaariota omasta lankatilanteestani. (Harmikseni) huomasin, että minulla on kymmeniä keriä lankaa, joten uusia ei tule, ennen kuin saan nykyiset edes puoleen. Uudet sukkapuikot kävin tänään ostamassa, koska yhdet on villapaidan hihassa kiinni (kyllä, vieläkin) ja toiset olivat liian ohuet ja vääntyneet, kolmannet liian paksut seiskaveikan villasukille, neljänsistä puhumattakaan...


Viikko enää... sitten palaan koulun penkille. Ihan kivalta vaikutti lukkari, tosin torstain vapaapäiviä en haluaisi. Mikäköhän idea niissä on? Olen siis nyt vaihtanut luokkaa, koska jätin lukion (eli kaksoistutkinnon) pois ja opiskelen pelkästään lähihoitajaksi. Nopeammin ja helpommin.
Uutta kouluakin olen jo vähän tutkiskellut. Ypäjälle ;) Tosin vakavasti alan harkita, kun olen saanut tämän koulun hoidettua, koska Ypäjälle menisin vain hankkimaan itselle kokemusta, en niinkään ammattia.

Kyllä minä jo odotan koulun alkua, vaikka päiväkodissa viihdyinkin tosi hyvin. Sitä vaan ei jaksa kauhean pitkään, jos ei jaksa "työ"päivän jälkeen tehdä mitään. Pikkusisko ja -veli tilasivat jo viikkoja sitten kännykkäpussit, enkä ole päässyt niissä kovinkaan pitkälle, oma tunikanikin on vielä päässäni. On paljon "rennompaa" käydä koulua, kuin työharjoittelussa. Myöhästelyt ei niin paljoa haittaa, eli ei aamuisin tarvitse stressata sitä, tuleeko bussi vai ei.

Nyt alan tekemään huomista työevästä ja sitten mutustelen äitin tekemiä sämpylöitä kamomillateen kanssa.Ei kommentteja: