torstai 24. tammikuuta 2013

Sairastelua ja tunnustus

Sain Karjakolta ja hänen ihanalta Pontsoltaan tällaisen tunnustuksen. Kiitos :)
Ohjeet tunnustuksen jakamiselle:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa (alle 200 lukijan) blogia, jolle haluat tunnustuksen antaa ja kerro se jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, joille tunnustuksen jätit, jakavat sen eteenpäin.
Valitettavasti jätän tämän tunnustuksen jakamatta.

-----------

Päiväkotiharjoittelu on mennyt hyvin. Paljon paremmin kuin mitä osasinkaan odottaa. Harmi, että sitä on jäljellä enää kaksi viikkoa ja tänään jäin kotiin sairastamaan. Eilen jo oli sellainen olo, että ihan kunnossa en ole, mutta yöllä se sitten tuli kunnolla. Huominenkin taitaa jäädä kotona ollessa. Ei ole lapsillekaan kiva, että siellä laahustaa väsynyt, käheä-ääninen puolikuollut ihminen, lasten vanhemmista puhumattakaan...

Olen viime aikoina katsellut vähän netistä juttuja nettipuotia ajatellen. Maaliskuussa asia eteneekin sitten enempi. Alv ja yritykseksi rekisteröiminen vaikutti aika monimutkaiselta, joten taidan pitää tuon nettipuodin sitten ihan vain harrastuksena ja myynnin pienenä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kaikkea kivaa aattelit siellä nettipuodissa myydä? :)

Anne-Mari kirjoitti...

Pieniä käsitöitä, mm. koruja, villasukkia ja lapasia jne. Lisäksi tulee kirppis-osio, jossa myyn käytettyjä tavaroita. Tarkoitus päästä omista tavaroista eroon, kun syksyllä muutan omaan kotiin/soluun. Sinne aion ottaa vain välttämättömät ja kokeilen, mitä oikeasti tarvitsen ja mitä en. Nyt on kaapit täynnä tavaraa, joilla en tee mitään.