lauantai 22. joulukuuta 2012

HaasteSÄÄNNÖT
1. Kerro 11 totuutta itsestäsi
2. Vastaa sinulle annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 kysymystä seuraaville haastettaville
4. Haasta 11 ihmistä jätän valitettavasti nämä kaksi viimeistä vaihetta pois :/

1. Olen leipien teon kanssa hyvin tarkka. Juusto täytyy höylätä tasaisesti ja leipään ei saa jäädä "tyhjiä" kohtia, voita täytyy olla tasaisesti ja sen täytyy olla juuri voita, eikä esim. margariinia. Paras voi on 100% voi.

2. En usko, että heti valmistuttuani muutan maalle. Olen ajatellut jääväni vielä pariksi vuodeksi Helsinkiin.

3. Ostin tänään kolme tikkaria itselleni. Ai mikä karkkilakko?

4. Nuo kolme tikkaria oli harvinaisen vähän... kröhöm.

5. Olen maistanut viskiä, punaviiniä ja siideriä (alkoholillisia) ja hyi että maistuivat pahalta!

6. Minun on usein joskus vaikea pysyä päätöksissäni

7. Minun on vaikea heittää tavaraa pois, oli se kuinka turhaa tahansa

8. Tykkään hirveästi joulukalenterien suklaasta, mutta en ole ostanut yhtään kalenteria, koska boikotoin niitä roskan takia.

9. Olen tykästynyt Hesburgerin ruokiin, vaikka ennen vihasin sitä (vaikka en koskaan ollut edes maistanut Hesen ruokia). Minikana ja kanahampurilainen on parhaita, mutta muutkin menee paljon paremmin, kuin mäkkärin hampparit.

10. En ole äkkilähtö-tyyppiä. Haluan valmistautua kaikkeen rauhassa, oli se sitten kauppareissu tai monen päivän matka.

11. Haluaisin olla henkilö, joka antaa (tai ei anna) luvan valmistaa jotain, oli se sitten tehdas, talo, lelu tai jokin muu esine. Turhat, vaaralliset, rumat, epäekologiset yms. karsisin pois. 

Vastaukset Karjakon antamiin kysymyksiin:

1. Missä haluaisit lomailla ja miksi? Afrikassa, toisaalta haluaisin osallistua siellä vapaaehtoistyöhön, mutta minulle se olisi lomaa, tai sitten maalle/Lappiin hiihtämään, ratsastamaan, vaeltamaan, olemaan rauhassa ja ihailemaan luontoa.

2. Mitä olet ajatellut tehdä huomenna? Nukkua, syödä, nukkua, syödä, kiusata leikittää sisaruksia, syödä, nukkua.

3. Joulu vai juhannus? Joulu, koska silloin on (useimmiten) kylmä ja lunta, kumpaakaan en varsinaisesti juhli kuitenkaan.

4. Millaisista asioista haaveilit pikkulapsena? Onko ne toteutuneet? En muista haaveilleeni pikkulapsena. Elin aina hetkessä, enkä miettinyt tulevaa. Haaveet tulivat kuvioihin vasta myöhemmin kouluiässä ja ne eivät vielä ole toteutuneet, mutta toivottavasti toteutuvat muutaman vuoden sisällä.

5. Mitä leikkejä leikit lapsena? Kotista, kirkon rottaa, penkki-/keinupersistä (istutaan keinussa/penkillä, edessä seisova heittää pallon ja se täytyy potkaista istualteen mahd. kauas ja juosta "pesille", vähän kuin pesäpallo), piilosta, rooli-, barbie- ja nukkeleikkejä... Legot olivat kanssa suosiossa. (En tajua, kun mediassa puhutaan, ettei Legot ennen sopinut tytöille, PÖTYÄ, aikuiset itse aiheuttavat tämän omalla toiminnallaan! ARGH, tyhmät aikuiset ja heidän aatteensa, murr argh murr)

6. Mitä haluaisit muuttaa elämässäsi? En varmaankaan mitään. Olen aika muutoksen-vastainen, joten pitäisin kaiken samana.

7. Tuletko toimeen naapuriesi kanssa? Pienenä leikin ikäisteni lasten kanssa, mutta ala-asteella tuli luokkakaverit kuvioihin (molemmilla osapuolilla) niin se jäi, vanhempia naapureita tervehdin ja saatan vaihtaa pari sanaa. Naapureissa on sellaisia, jotka ovat asuneet yhtä kauan tässä talossa, kuin mekin ja he muistavat meitä esimerkiksi Jouluna. Heitä ajattelen lähes päivittäin. 

8. Millainen sinun sielunmaisemasi on? Jos ahdistaa tai tulee ikävä maalle, uppoudun sadunomaisiin tai tavallisiin maalaismaisemiin. Paljon luontoa, eläimiä ja rauhaa, mahdollisimman kaukana kaupungeista, oravanpyörästä ja ihmisvilinästä. Solisevia puroja, metsiä, niittyjä... Joskus etsin netistä videoita ja kuvia, joissa on kauniita maisemia, joko oikeita tai maalattuja, se on rentouttavaa ja samalla voi uppoutua ajatuksiinsa ja unohtaa kaiken todellisen.

9. Pidätkö voimakkaasti maustetuista ruuista? Pidän ja en pidä. Suomalaisten ruokien (karjalanpata yms.) ei tarvitse olla voimakkaita, mutta jos syön esim. kiinalaista, niissä kuuluu olla tujua.

10. Mikä on sun mielestä täysin turha keksintö? mm. maidonvaahdottaja (sellainen pieni elektroninen vispilä, jolla saa vaahdotettua kahviin maidon), itse kun teen cappuccinoa, vaahdotan maidon sauvasekoittimella ja siihen vain pyöreä, reiätön terä ja rasvatonta maitoa tottakai.

11. Kun avaat tietokoneen, mille sivulle menet yleensä ekana?  Hotmailin sähköpostiin tai koulun Wilma-järjestelmään (lukkarit, poissaolot, viestit opettajilta)
Ei kommentteja: