perjantai 2. marraskuuta 2012

Treeniä, treeniä

Eilen oli tiistaihin verrattuna parempi päivä koulussa. Päiväkodeissa työskentelevä opettaja kertoi käytännön asioita päiväkodissa työskentelemisestä, joskin tuntiin sisältyi myös asioita, jotka jo tiedän tai, jotka ovat ihan tyhmiä (ei opettajan syy, opetussuunnitelma on aika tyhmä), "3-6-vuotiaana lapsi alkaa pelkäämään mörköjä", 3-6- vuotiasta lasta täytyy avustaa pyllyn pyyhkimisessä" jne.

Tänään menin kouluun 8.30, kertasimme lukion engalnti 1-kurssin aiheita, koska ensi viikolla meillä on englannin koe. Lopun aikaa (koska tunti loppui vasta 12.30) katsoimme elokuvaa ja silloin toivoin, että olisin jäänyt kotiin nukkumaan. Noh, vaikea olisi löytää kaikille sopivaa elokuvaa...

Koulun jälkeen tein pekoni-raejuustosalaattia, jossa oli mm. paprikaa, salaattia, kurkkua, parsa- ja kukkakaalia ja keitettyä kananmunaa, jonka pilkoin ja paistoin pekonin rasvassa. Näin keltuaisesta tuli herrrkullinen, kun muuten en siitä tykkää yhtään. Mausteita en käyttänyt, pekoni antoi tarpeeksi makua.

Kävin myös ostamassa itselleni kuntosalivaatteet, menen huomenna tutustumaan yhteen kuntosaliin ja toivottavasti saan sieltä hyvän tarjouksen, koska olen aloittanut kuntokuurin. Tällä viikolla olen käynyt jo neljä kertaa lenkillä. Myös syömisiä olen katsonut sen verran, etten enää esimerkiksi karkkia pistä suuhuni ja yritän pitää säännölliset ruoka-ajat ja tietysti syödä maltillisemmin. Syöminen on ihanaa, etenkin, jos ruoka on hyvää, mutta minulla on nyt paljon parempi olo, kun en ole kokoajan ähkyssä ja ei tule niin paljoa kuona-aineita. Leipää olen syönyt vain viipaleen tällä viikolla ja vatsa ei enää tule kipeäksi syömisen jälkeen.

Ehdinpä myös käydä tänään töissäkin :) Tuo työ on sellaista, jota voisin tehdä useamminkin, harmi vain, että jotkut vuorot menisivät koulun kanssa päällekkäin ja kun lukiotunnit ovat iltapäivällä/illalla, niin en voi olla pois koulusta.

Ensi viikolla saan muuten tietää reumatutkimusten tulokset. Toki vaikka ne olisivat negatiiviset, voisi minulla silti olla reuma ja päinvastoin. Tai sitten se on jotain muuta. Tänä aamuna taas piti ottaa 1600mg särkylääkettä, kun polvet olivat niin kipeät, että niitä ei tehnyt mieli taivuttaa.

Ylihuomenna nään kahta kaveriani ja menemme kahville ja sään salliessa Suomenlinnaan. Täytyy muistaa ottaa kamera mukaan.

Ja ompelukone tulee ensiviikolla! Tekisi mieli mennä heti kangaskauppaan katsomaan (=ostamaan) kivoja kankaita. Eurokankaan sivuilta löytyi jo monta kivaa kangasta, joista aion alkuun ostaa kylläkin ihan vain muutamaa, koska ei ole paljoakaan säilytystilaa. Täytyykin viikonlopun aikana raivata tilaa ompelukoneelle ja kankaille...

Ei kommentteja: