tiistai 27. marraskuuta 2012

Sairastelua ja talven odotusta

Viime viikon maanantaina kävimme tutustumassa päiväkotiin, mutta jouduin lähtemään sieltä kesken pois huonon olon takia. Kaksi päivää olin poissa koulusta, koska sieltä ei kauaa uskalla pois olla. Viikonloppuna taas olo oli huono, mutta eilen menin kouluun, vaikkakin lähdin sieltä taas kesken pois. Eilinen meni mukavasti nukkuen. Huomenna pakko mennä kouluun, muuten tulee hylättyjä kursseja. Lisäksi sen uuden kurssin poissaolojen korvaaminen tuottaa vaikeuksia, koska korvauspäivä olisi maanantai, mutta ne valitettavasti menee työssäoppimispaikalla orientaatiojaksolla :/ En ihmettele, miksi jotkut jättävät koulun kesken. Ei voi kahta-kolmea päivää kauempaa olla poissa koulusta. Tai noh, ihan amiksesta voisi, mutta kun on lukio myös ja lukion tunneilta voi olla vain 2-3 kertaa pois ja tällä hetkellä meillä on joka päivä lukion matikkaa eli ne poissaolot tulisi hetkessä.

Ulkona sataa VIHDOIN! Räntää kylläkin, mutta minä tykkään! Olen niin koiranilma-ihminen kuin vain voi olla! Rakastan vesisateita, myrskyjä, kovia pakkasia ja paksuja lumikinoksia.

Ja nyt tuli kamala laiskuus, etten jaksa edes ajatuksia koota tähän. Kaivaudun siis mörskääni ja uppoudun "tulevaisuus-maahani" mittailemaan navetan ovien leveyksiä, kitkemään kasvimaata, jahtaamaan karanneita eläimiä, kerimään lampaita... Palaan nykyhetkeen sitten joskus. Viimeistään huomenna koulussa, mutta nyt ei vain jaksa muuta kuin haaveilla.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

tsemppiä!
kovasti toivon minäkin jo lunta ja pakkasta,nuo myrskyiset säät ovat mullaki tykkäämisen listalla:)