torstai 8. marraskuuta 2012

Noniin!

Lääkäri soitti kokeiden tuloksista. Niistä ei löytynyt mitään poikkeavaa, mutta tulokset ei silti poissulje reuman tm. mahdollisuutta. Vielä jutellaan reumalääkärin kanssa ja labrassa on lähete valmiina sellaiselle aamulle, kun minulla on kipuja.

Opon luona käynti tuotti tulosta. Pääsen parin viikon päästä opiskelemaan toiseenkin ryhmään, jotta saan "tyhjiä" päiviä/tunteja täytettyä. Vähän täytyy opiskella anatomiaa ja aseptiikkaa (= tautien leviämisen ehkäisy, hygienia esim. päiväkodissa), jotta tiedän termejä yms. sillä kurssi jolle menen on 'Hoitotyön toiminnot' ja se olisi meillä edessä vasta piiiitkän ajan päästä. Nyt on sitten mahdollista, että valmistun kolmessa vuodessa! Siis jos otan tulevaisuudessa lisää muita kursseja etukäteen. Ja tämän 'Hoitotyön toiminnot' kurssin myötä vapautuu tulevaisuudessa yksi paikka kurssille, lisäksi olen jo suorittanut ensiavun ja tulevista valinnaisista saan hyväksilukuja maatalous- ja talouskoulun ansiosta. Sitten jos jaksamisen kanssa tulee ongelmia, niin jätän venäjän pois, mutta vielä ei ole aikomustakaan.

Ompelukone tuli eilen, mutta en ehtinyt kuin lukea käyttöohjeet :/ Noh, viikonloppu tulee ja jos jättäisin Elma-messut väliin ja keskittyisin koulujuttuihin ja ompeluun... tai siis ompelukoneeseen tutustumiseen. Todella hyvät ohjeet tuli koneen mukana, jokaiselle ompeleelle selkeät ohjeet ja asetukset jne.

Huomenna englannin koe, mutta en ala tänään enää lukemaan, olen sen verran väsynyt. Menen aamulla koululle harjoittelemaan erilaisilla tehtävillä.

Viikonloppuna toivottavasti ompelupostausta ;)

2 kommenttia:

hulamaja kirjoitti...

Tsemppiä opintoihin <3 tutun kuuloisia kursseja, sillä mieheni valmistui juuri lähihoitajaksi lasten ja nuorten koulutusohjelmasta (ja sai heti työpaikan päiväkodista) ;)

ps. Sain eilen arpajaisvoittoni hyppysiini, vitsit että olen iloinen!!! :) Mieskin oli ihan että "vau, kun hieno" tuosta kranssista! :) Kiitos todella paljon! <3 Ja sain vihdoin sen kauan kaipaamani puisen voiveitsen jota ei ole tullut itsellä ikinä ostettua muka! ;)

pappilanmummo kirjoitti...

Tsemppiä siis opintoihin. Mukavaa, kun saat suoritettua noita juttuja jo pois alta.
Kivaa ompeluviikonloppua!