lauantai 20. lokakuuta 2012

Valokarnevaaleja ja Terveys-messuja

Huhhuh, taas on mennyt yksi kouluviikko. Vihdoin alkaa tulemaan koulupäiviä, jolloin oikeasti opiskellaan ja edetään asioissa. Lapsen kehitystä ollaan käyty, vähän ärsyttää, kun talouskoulussa käytiin samoja juttuja ja monia asioita olen itse "opiskellut" netistä ja erilaisista vauvalehdistä. Yhtään ei helpota nämä kouluaineet, lehdet, blogit(!!) ja työpaikka vauvakuumetta :D

Viime viikolla tapasin yhtä entistä luokkalaistani, jota en olekaan tavannut moneen kuukauteen! Menimme Linnanmäelle Valokarnevaaleihin ja täytyy sanoa, että odotin "Valokarnevaaleilta" enemmän valoa ja karnevaalitunnelmaa :D Aika laimea oli siis tapahtuma. Kiva oli kuitenkin nähdä kaveria ja jutella :)

Eilen olin kahden siskoni kanssa Kauneus- ja Terveys-messuilla, joilta mukaan tarttui esitteitä, tapaamisia, näytteitä ja uusia makukokemuksia. En olisi uskonut, että tofu-pyttipannu voisi olla niiiiin hyväää :) Ostaisin sitä vaikka joka päivä, mutta annoshinta on neljässä eurossa :S

Eilen olin myös yhden luokkalaiseni kanssa elokuvissa katsomassa Katmando- taivaan peili. http://www.finnkino.fi/Event/299158/  Olen katsonut paljon erilaisia dokumentteja ja muutama niistä on kertonut juurikin Nepalista. Ja yksi työssäoppimispaikoistakin olisi ollut Nepalissa.
Elokuva tuntui minusta hyvin todelliselta, koska dokumenttien kautta tiedän suurinpiirtein, millaista elämä siellä on. Kaksituntinen leffa kulki hidasta tahtia, mutta lapset, värit ja kulttuuri kiinnosti paljon. Myöskin tarina oli hyvin puhutteleva. Jos vain teillä on mahdollisuus, suosittelen elokuvaa. Yllä olevasta Finnkinon linkistä voitte katsoa elokuvan trailerin.

Torstain lääkärikäynti meni ihan hyvin, pääsin kokeisiin ja kahden viikon päästä tulee tulokset, ellei mitään hengenhätää ole.

Ylihuomenna menen Ruotsiin, joten päivitystä luvassa aikaisintaan torstaina, ellen huomenna jotain raapusta (ajatuksia ja ideoita olisi...)

Tänään olen nukkunut pitkään, syönyt, kiusannut sisaruksiani, hullutellut, lukenut Lapsen aika-koulukirjaa, katsonut 16 and pregnant (tietysti) televisiosta ja dokumenttielokuvan Katy Perrystä - olen suhtautunut häneen aika nyrpeästi, mutta hyvä, että katsoin tuon dokumentin. Käsitykseni hänestä ihmisenä muuttui täysin. Nyt... ei, en mene lenkille vaikka tekisi mieli. Katson vielä yhden elokuvan ja sitten menen nukkumaan, etten nukkuisi huomenna yhtä pitkään... (toiveajattelua).

Ja voi kamala, kun taas olen pienen tauon jälkeen alkanut haikailemaan maallemuuton perään. Enää kolme vuotta!

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

ihana kuume tuo vauva-kuume:)Jos Luoja suo,saamme pian tuoksutella uuden elämän ihmeen tuoksuja kodissamme:)10.s vauva <3
opiskelun intoa sinulle:)