maanantai 15. lokakuuta 2012

Ihanaa musiikkia ja mietteitä (jälleen)
Tänään koulussa alkoi kaksi uutta kurssia, Ihmisen kasvu, kehitys ja elämänkulku sekä Eri-ikäisten hyvinvoinnin edistäminen. Kävimme aika perusasioita ja osa oli joltain aikaisemmalta kurssilta tuttua, joten melko tylsää. Lukion äidinkielen tunnilla sitten enimmäkseen nukuin, koska yö meni huonosti ja koulussakin oli kamalat nivelsäryt :/ 800mg särkylääkettä ei meinannut mitään. Onneks pääsen torstaina lääkärille, niin saan vahvemmat lääkkeet ja pääsen reumatutkimuksiin.

Huomenna koulu alkaa onneksi vasta 14.15 ja loppuu 18.25. Aamupäivällä täytyy tosin käydä asioilla ja myymässä vanhoja koulukirjoja. Tämä viikko on vielä koulua, maanantaina lähden Ruotsiin tapaamaan sukulaisia.

Villapaita (juu se sama, jonka aloitin maaliskuussa) on edennyt (taas) kainaloiden yläpuolelle :) Ehkä saan paidan vielä ennen seuraavaa syntymäpäivääni käyttöön! Olen myös suunnitellut ompelukoneen ostoa, käytettynä. Minulla on yksi hame kesken, jota siis aloin käsin ompelemaan (hullua?) ja olisi sekin kiva saada valmiiksi, vaikken sitä talvella voisi käyttääkään muuta kuin kotona. Olisi kiva saada pientä lisätuloa nettiputiikilla, kun verotusasiatkin ovat (minun mielestäni) helppoja hoitaa. Katsotaan nyt jääkö vain unelmaksi tai toteutettavaksi sitten, kun asun maalla (vaikka silloin tulee olemaan paaaaljon enemmän muutakin tekemistä kuin nyt).

Vasta aloitin koulun ja nyt jo etsin yliopistoja, jotta vielä joskus voisin toteuttaa yhden suurimmista haaveistani ja ryhtyä opettajaksi. Olisi kiva saada kasvatustieteiden maisterin titteli :) Ainoa ongelma on se, etten ole ihan sinut nykyisen opetusjärjestelmän kanssa ja tulevaisuudessa se voi olla vieläkin huonommin...
Mutta mutta... tuo yliopistoon meno (jos sinne koskaan ylipäänsä pääsisinkään) lisäisi viisi vuotta opiskelua :S Terveydenhoitajan opinnot neljä vuotta... (+ työkokemusta alalta vähintään 1½ vuotta) Ehkä vain jätän nämä ajatukset hautumaan, koska tosiaan vielä on kolme vuotta aikaa...

Muistathan osallistua blogini arvontaan? Pääset siihen klikkaamalla tätä tekstiä! Vastausaikaa 31.10 klo 17 asti.

1 kommentti:

Vilimarika kirjoitti...

Voi sinua! Parempia vointeja toivon!

Sun oppiaineet ja uudet opettelut kuulostavat niin tutuilta. Ihan tuli haeikeus opiskeluvuosia kohtaan!

Ompelukoneesta en tiedä juurikaan, mutta itse olen haaveillut ihan peruskoneesta, jota saa uutena 99 eurolla esim. Hobbyhallilta. Ja sieltä sen saisi osamaksullakin, ilman suuria kuluja.