perjantai 12. lokakuuta 2012

Ensimmäinen työpäivä

Tänään oli minulla ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassani :) Olen siis sijaisena erilaisissa lasten ja nuorten kerhoissa ja tänään oli vuorossa kokkikerho. Kaksituntinen meni hurjan nopeasti ja tykkäsin kovasti.  Nyt vain odottamaan, millon tarvittaisiin taas sijaista. Kahdesti olisi jo tarvittukin, mutta menivät koulun kanssa päällekkäin :/ Ja toisaalta olisin saanut "vakituisen" paikan askartelukerhon vetäjänä, mutta sekin olisi ollut koulupäivän aikana.

Tällä viikolla sain myös sähköpostia, että saisin soluasunnosta huoneen. Harmi vain, että muutto olisi ollut jo seitsemän päivän kuluttua (ja takuuvuokra olisi pitänyt olla maksettuna) ja asunto sijaitsi noin tunnin bussimatkan päässä koululta. Ja en tiedä olenko vain mukavuuden haluinen, mutta maatalouskoulun aikainen asuntola-asuminen stressasi minua välillä paljon ja en kaipaa sitä tunnetta enää. Jos (ja tottakai kun) joskus muutan omaan kotiin, täytyy minulle jäädä vuokran jälkeen enemmän rahaa, ettei tarvitsisi stressata siitä, saanko ruokaa ja koulukirjat yms. maksettua. Ja tottakai haluan olla mahdollisimman lähellä perhettäni, ei siitä tulisi mitään, jos näkisin pikkusisaruksiani ja siskon tyttöä vain viikonloppuisin, jos sillonkaan :(

Muistutan vielä, että arvontaan voi osallistua aina 31.10 klo 17 saakka! Arvonta löytyy aikaisemmasta postauksesta!

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Elämässä on aina tehtävä valintoja,ehkä tämä oli se paras ratkaisu asunnon suhteen.Ettet ottanut tarjottua asuntoa vastaan!