torstai 4. lokakuuta 2012

Arvonta-asiaa ja muuta ;)

Eilen oli terveystiedon koe, johon en pahemmin lukenut, mutta se meni hyvin (omasta mielestäni, parin viikon päästä se selviää) ja tänään ruotsin koe, johon en myöskään lukenut, meni siihen nähden hyvin :D Olen h-u-o-n-o ruotsissa. Ja kukas se onkaan menossa Ruotsiin kahden viikon päästä..... No siitä sitten myöhemmin lisää :)

Ensi viikon maanantaina matikan ja venäjän kokeet, jos venäjän koe on samanlainen, kuin jonain aikasempana vuonna (opettaja näytti), voisin saada täydet pisteet, mutta aion kyllä kerrata käytyjä asioita, koska kieli on minulle uusi. Matikasta yritän muistaa katsoa vaikeita juttuja, kokeessa tosin saa olla taulukkokirja mukana.

Minulla siis on koeviikot meneillään, mutta ei siltä tunnu, koska en lue niihin. Koulussa on todella rentoa, eilen oli syystapahtuma, tänään oli vain ruotsin koe, huomenna luokanvalvojan tunti, ensi viikolla vain lukion tunteja, eli alkaa 14.15 ja loppuu vähän ennen neljää. Tietysti on ne kaksi koetta ja tiistaina toki aamupäivällä englantia. Perjantaina ei koulua lainkaan! Joo, onhan se kivaa, että ei ole koko ajan kymmenentuntisia päiviä, mutta kun en käy töissä, niin en saa aikaani kulumaan järkevästi. Tänään päätin kävellä koulusta kotiin, jotta saisin liikuntaa, se on jäänyt nimittäin vähälle nivelkipujen takia. Vajaan kahden viikon päästä on lääkäri ja sitten syytä tutkitaan, mahdollisesti reumaa :/

Niin ja tuohon otsikon arvonta-asiaan...
Minun on jo melkein vuosi ollut tarkoitus pitää arvonta, palkinnotkin on ollut sen ajan valmiina. Nyt huomaamatta on tullut 40 000 kävijää täyteen, joten pian pistän sen arvonnan pystyyn :) Palkintona luvassa jotain leivontaan, lukemiseen ja sisustamiseen liittyvää.

Päivitin myös pitkästä aikaa Tulevan maalaisen muistikirjaa, eli toista blogiani.

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

onnea kokeisiin!

pappilanmummo kirjoitti...

Tsemppiä kouluun ja voimia myös lukemisiin -niisdtä opiskreluista on hyötyä, vaikka voi joskus tyuntua, ettei...kannattaa panoistaa täysillä!