tiistai 18. syyskuuta 2012

Lupasin

Niinpä niin. Taas lupasin, että teen päivityksen ostoksistani ja koulunkäynnistä la-su aikana, mutta toisin kävi! Lauantai ja sunnuntai oli täynnä kaikkea puuhaa, lauantaina vein pikkusisaruksiani uimaan ja saatoimme pienimmän siskontytölle yökylään, laitoin ruokaa ja kävin kaupassa. Sunnuntaina yritin siivoilla sieltä täältä ja pian äiti, isi ja pikkusisko ja -veli tulivat mummolasta ja alkoi auton tyhjennys loppukesän ja alkusyksyn sadosta. Sitten olinkin niin väsynyt, että menin jo seitsemältä nukkumaan.

Osallistuin koulun kautta työkykypassi-koulutukseen, johon kuuluu liikkua yhteensä 40 tuntia tiettyyn päivään mennessä. Eilen kävin sitten lenkillä ja tottakai unohdin katsoa kellosta aikaa :/
Torstaina olisi tarkoitus mennä uimaan.

Tänään muuten sattui jotain ikävää :( Joku yritti päättää elämänsä hyppäämällä kuudennen kerroksen parvekkeelta. Päätyi ambulanssilla pillit vinkuen sairaalaan.

 Olen nyt hyppytunnilla. Äsken oli englantia, joka ei suju minulta yhtään. Eilen hieman järkyttyneenä tajusin, että jos en pääse englannin yo-kirjoituksista, en myöskään sitten voi valmistua lähihoitajaksi. Ehkä se kuusi viikkoa ulkomailla työharjottelussa ei olisikaan hullu idea... Ja ehkä pitäisi hankkia ala-asteen englannin kirja ja alkaa opettelemaan asioita alusta.

Seuraavaksi meillä on ruotsia, joka myöskään ei ole minun vahvimpia aineitani, mutta ei se yhtä huonosti mene kuin englanti. Viimeisenä minulla on venäjää, joka ei olekaan niin vaikeaa kuin mitä alussa odotin :) Olisi kiva yrittää kirjoittaa venäjä yo-kokeissa kaunolla. Joku oli saanut laudaturin!
Tänään siis pääsen koulusta 18.25 ja sen jälkeen tekisi vain mieli mennä nukkumaan. Huomenna alkaa 8.30 ja loppuu myös 18.25. Toppen! Noin puolentoista kuukauden kuluttua helpottaa, kun jää vain kaksi 18.25-päivää.

Päivitys ostoksista saa nyt odottaa varmaankin perjantaille...

3 kommenttia:

suvi kirjoitti...

intoa ja voimia opiskeluihisi <3

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos Suvi kannustavista kommenteistasi :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, että sun kaltaisia ihmisiä on vielä! itsekin oon lapsesta asti haaveillu omasta maatilasta ja esimerkiksi muuttamisesta pohjois-lappiin, joka on lempipaikkani maailmassa. tämänhetkisestä opinahjosta päätellen minusta taitaa kuitenkin tulla äidinkielenopettaja, mutta toivottavasti sinä pidät unelmastasi kiinni! :) toivottavasti jatkat myös kirjottelua, tätä blogia on superkiva lukea. lisäksi piti kysymäni yks juttu vielä: ootko yhä no poo -linjalla? ja ootko koskaan värjänny hiuksia tai meikannu? ihanaa syksyä!