sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kuvia

Lisäsin muuten edelliseen päivitykseen tekstiä, sen kohdan tunnistaa *) -merkistä. Ja nyt on niiden kuvien vuoro...


Tämä kirja oli ihan pakko ostaa. Paljon kuvia 1800-1900 -luvuilta ja kertomuksia tavoista niiltä ajoilta.
(n. 26e, Suomalainen kirjakauppa) H&M:stä pari paitaa (14,95€/paita). Vasemmanpuoleinen on ns. pitsiä, huono kuva :/

Kuvan saa klikkaamalla isommaksi
Ja "vähän" kosmetiikkaa, tosin en ole noita kaikkia ostanut. =>
Vasemmalta alkaen:
puuteria, silmänympärysvoidetta, meikkivoidetta, käsivoidetta, suihkugeeliä, toista suihkugeeliä, "maitomaista" vartalovoidetta, kuorinta-ainetta vartalolle, shampoo ruskeille hiuksille, kasvovesi, hellävarainen ripsivärinpoistoaine, kasvoille voide, kuorinta/puhdistusaine kasvoille (palataan takaisin päin, etualalla), näyteripsiväri, toinen ripsiväri, viilentävä jalkageeli, kuorinta-aine jaloille, kasvonaamio ja hajuvesinäyte. Vielä on kokoelmissa Yves Rocherin (kuten kaikki edellämainitutkin ovat) BB-voide, Hamamelis 3 in 1-shampoo ja vielä yksi puteli kasvonaamiota ja kasvovettä.

Kuulostaa ja näyttää paljolta... Enpä sentään käytä noita päivittäin, paitsi tuota Pure Systems-sarjaa, koska se on niin tehokas! Eli aamuin illoin pesen kasvoni tuolla kuorivalla puhdistusaineella, sen jälkeen laitan kasvovettä (joka kylläkin on turhan paksua, usein aamuisin jätän käyttämättä, koska "kuoriutuu" kasvoista) ja kasvoveden kuivuttua tuota 4 in 1-voidetta. Jos muistan käyttää näitä, ei uusia epäpuhtauksia pääse tulemaan, mutta välillä en vain jaksa pestä kasvojani ja se sitten myös näkyy. 4 in 1-voide on tasottanut arpia poskissani ja muutenkin ihoni voi paaljon paremmin :)

Ostin myös kengät, joista en ole muistanut ottaa kuvaa, mutta laitan linkin: http://www.kookenka.fi/naistenkengat/talvikengat/3414078713.html

Huomenna koulu alkaa kahdelta kahdella tentillä ;) Aamulla sitten teen kotona koulujuttuja (only dream about it).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, tuo kirja on MAHTAVA!

Hmm, blogiasi on jotenkin ihana lukea. Olet niin positiivinen tulevan suhteen, ja uskon että pystyt mihin vaan jos oikeasti haluat. Olet vielä niin nuori, ja koko elämä edessä. Kuulostaa kliseeltä, mutta niin se on. Tämähän se parasta on, nimittäin haaveilu. Ehdit muuttaa sinne maalle vaikka kymmenen vuoden päästäkin, mutta haaveilua älä lopeta :)

Anne-Mari kirjoitti...

Totta, ehdin muuttaa maalle myöhemminkin ja saan sitten asua siellä loppuelämäni, joten miksi kiirehtiä. Kaikenlisäksi lähihoitajan palkalla voisi olla hankala ylläpitää tilaa (ja tietysti hankkia sellainen, vaikka olisi parista hehtaarista ja pikkumökkeröstä kyse).

Jos innostusta riittää parin vuoden kuluttua, yritän päästä opiskelemaan terveydenhoitajaksi, niin voin tehdä mm. neuvolan tätin töitä :)