maanantai 30. heinäkuuta 2012

Loma valuu käsistä

Niin se loma vain kulkee huomaamatta loppua kohden. Ensi viikolla alkaa koulu :( Olisipa kesäloma vain kolmen viikon pituinen tai olisipa minulla ollut oikein rankka kesätyö, niin en olisi tottunut tähän joutenoloon (ihan kuin muutenkaan en olisi jouten). Noh, toivottavasti alkaa koulumaailma maistumaan. Juuri nyt houkuttelisi jättää lukio pois, jotta valmistuisin kolmessa vuodessa, mutta mitä kaikkia mahdollisuuksia ylioppilastutkinto antaisikaan tulevaisuudessa! Jos myöhemmin haluaisin olla muutakin kuin lähihoitaja. Huoh -_-' Päätöksiä, päätöksiä...

Kirjastoauto kulkee kesätauon jälkeen taas ja hain sieltä ison pinkan kaikkea :) Mm. Suzuki-pianokoulun vihkoja (tosin eivät olleetkaan sellaisia, kuin mitä toivoin),  The World´s Greatest Praise Songs- 50 Favorite Songs Of Worship- kirjan, jossa on 50 hengellisen biisin nuotit, 4 cd-levyä ja pinkan kirjoja, mm.

Veistotöitä (Markus Tuormaa, Metsä Kustannus) - ohjeita erilaisten käyttöesineiden veistämiseen, sekä tietoa eri puulajeista ja niiden käytöstä.
 Metsä maisemassa - Suunnittelu ja hoito (Minna Komulainen, Metsä Kustannus) - noh, kirjan nimi kertoo jo sisällön. Eikös hakkuualueet näytäkin rumilta? Tässä kirjassa näytetään, kuinka voi tehdä hakkuut niin, ettei maisemat mene täysin pilalle.Ei kommentteja: