maanantai 4. kesäkuuta 2012

Melua taivaaltaTaivaalla oli äsken lentoharjoitukset lentonäytös. Melua lähti, mutta oli hienoa katsoa, kun hävittäjät ja suihkarit kaartelivat taivaalla ja tekivät erilaisia kuvioita.


Ja vähän kuvakollaasia rehuista. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös tekemäni "pöytä", eli purin pinnasängyn osiin ja kokosin uudestaan vähän toisella tapaa. Toimii. Seuraavassa kuvassa kasvaa hernettä, keltaista papua ja lehtisalaattia, alimmassa rehevät herneen versot ja viimeisenä eräänlainen tammi. Lisäksi kasvamassa on siis sipulia, kamomillaa ja basilikaa, nekin on jo onneksi lähteneet kasvuun.

Yllä kangasta, josta aion tehdä hameen taikka kaksi, liitutaulu ja tarjotin, jotka tein talouskoulussa. Täytyy painaa mieleen tuo liitutaulumaali, josko sitä alkaisi joskus tehtailemaan erilaisia liitutauluja.

Nyt sitä ollaankin sitten valmistuttu ja kesäloma alkanut. Eilen vielä stressasin, että pitäisi kouluun muka tänään mennä, mutta ei onneksi :) Ja järkytyin, kun tajusin, ettei facebook-profiilini ole mihinkään hävinnyt, vaikka olin sen poistavinani ja vaikka silloin siinä luki, että profiilia säilytetään 7kk, mutta eipä kuitenkaan, siellä se vielä oli ja on, ja olkoot.

Ulkona paistaa aurinko, mutta asteita on vaivaiset yksitoista. Ainoastaan hyvä sää lenkkeilyyn ja sitä olenkin harrastanut. Ja nyt olisi niin paljon tekemistä, etten tiedä mitä tekisi... Villapaita olisi kiva tehdä valmiiksi.


1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Tiiätkö,minäkin poistin profiilini facebookista,ja sitä ei tosiaan sieltä enää löydä:)
Sulla on mukavasti kasvinalkuja kasvamassa!