maanantai 25. kesäkuuta 2012


Kotivinkin 11. numerossa oli tuulihattusydämen ohje. Näytti niin herkulliselta, että oli pakko kokeilla. Harmi vain, että paistoaika oli ilmoitettu aika ympäripyöreästi 30-40 minuutiksi, kunnes pinta on kauniin ruskea. Joo-o, oli kauniin ruskea ja joo-o oli vähän päälle 30 minuuttia, mutta silti lässähti. Ensi kerralla siis pidän mahdollisimman pitkään.

Erityisiä lomaterveisiä tai kuulumisia minulla ei teille ole, päivät ovat menneet varsin samanlaisina kotona ollen. Kuitenkin lähiaikoina on luvassa Kangasniemen reissu ja siellä leiri, sekä muuta pientä.

Täytyy tähän vielä tunnustaa, että nopoo on ollut nyt tauolla. Viime mummolan reissulle en jaksanut ottaa etikoita ja soodia mukaan, joten käytin Tresemmé'ä ja sain tuta sen nahoissani. Pää alkoi taas punottaa ja kutista kamalasti. Sitten sattui niin kivasti, että voitin eräässä arvonnassa Sunsilkin uutuus-tuotteita. 


Nuo oikean puoleiset annoin siskolleni, koska hän käyttää paljon lämpörautoja jne. ja siis nuo suojaavat hiuksia kuumalta. Nuo oranssit taas korjaavat hiuksia ja täytyy sanoa, että hiukseni tuntuvat ihanan sileiltä ja ne on helppo harjata. Ja mikä parasta! Pää ei kärsi :) En ole tutkinut tuoteselosteita, että onko Tresemméssä sellaisia aineita, mitä tuossa Sunsilkissä ei ole... pitäisi kyllä! Tietäisin vastaisuudessa vältellä niitä aineita. Tosin aion kyllä aloittaa nopoon vielä uudestaan, kunhan saan nuo uudet aineet käytettyä (ellen sitten osta niitä lisää)... 

Ja siitä elinikäisestä karkkilakosta... no okei, samat säännöt pätee vieläkin, ei "vaarallisia" e-aineita, ei huonoa oloa ja ei saa vihloa. Eli kyllä, syön karkkia (en tosin osta) silloin tällöin, mutta aina ensin tarkistan, mitä aineita ne sisältävät ja esim. punaisia en syö mistään hinnasta (ihan sen öklötyksen takia, mistä se väri saadaan). Karkin syöntiäni säännöstelee se, etten itse osta niitä ja se, että jos tiedän jonkun vihlovan, en syö ja syön vain muutaman, ettei tulisi huonoa oloa. 

Tänään on ollut ihana sadesää :) Pidän todella paljon sateen ropinasta/pauhusta, tuulesta ja viileästä ilmasta. Minun puolestani kuukauden sateet saisivat tulla joka päivä eikä kerralla, niinkuin nyt on tapahtumassa :(

Ja viimeiseksi on pakko lisätä kuva minun keltavahapavustani!!! Se on vielä pieni, mutta niitä on lisää ja ne kasvavat! Täytyy lisätä kastelua, yhtenä päivänä lehdet olivat nuukahtaneet, mutta kunnon "sateen" ansiosta nousivat taas. Lannotteita en tule pavuilleni (ja muillekaan rehuilleni) antamaan, katsotaan mitä syksyllä saadaan!
Ei kommentteja: